RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#52724  Szerző: totya

Andrew5 írta:már be sem jön a weboldal lehet ennyi volt... :(
Egy alternativ oldal, mig helyre nem állitják a sláger.hu-t:http://slagerfan.hu/
 #52669  Szerző: tom1208

Még szerencse, hogy a rádió megy. :)
De így nem hallgathatják valami sokan..
 #52668  Szerző: lali87

donder írta:Várható volt hogy nem bírják anyagiakkal sokáig üzemeltetni... :(
De hát a remény hal meg utoljára... ;)
Szerintem csak szimplán nem foglalkoznak vele mivel egy oldal "üzemeltetése" én ez alatt a hostingolást értem, pláne ha nem nyúl hozzá senki 1-2 ezer forint, de szerintem van saját szerverük. Úgy meg csak a villany számla és net-számla amit fizetni kell :-)
A rádiószerver (ami egyébként megy) sokkal költségesebb játék általában, ha saját akkor bérelt vonalon van, annak a bérleti díja 100.000Ft körüli tétel :-)
Ha a szerverük egy szerver szobában van 100Mbites kapcsolattal az kb 15-20000ft havonta....
 #52650  Szerző: donder

Várható volt hogy nem bírják anyagiakkal sokáig üzemeltetni... :(
De hát a remény hal meg utoljára... ;)
 #52615  Szerző: Andrew5

már be sem jön a weboldal lehet ennyi volt... :(
 #52459  Szerző: tom1208

tom1208 írta:
totya írta:
tom1208 írta:Valami gond van a Sláger weboldalával. Lassan jönnek be a dolgok és a fórumba nem enged írni. :cry:
Már közel két hete ilyen (szabin a rendszergazda?).DE legalábbszól még a Netes adás.
Igazán megjavíthatnák, mert így rengeteg hallgatót vesztenek :o
 #52458  Szerző: tom1208

totya írta:
tom1208 írta:Valami gond van a Sláger weboldalával. Lassan jönnek be a dolgok és a fórumba nem enged írni. :cry:
Már közel két hete ilyen (szabin a rendszergazda?).DE legalábbszól még a Netes adás.
 #52097  Szerző: totya

#51996  Szerző: tom1208

Valami gond van a Sláger weboldalával. Lassan jönnek be a dolgok és a fórumba nem enged írni. :cry:
 #51204  Szerző: lali87

donder írta:Miért szól még a neten a rádió??
Egyenlőre még igen :-) Ha rákattintasz elvileg elindul, de a winamp-ban vagy valami hasonló progiban tutira jól jön a stream.
http://109.232.200.246:8000/zthjduds.mp3
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 149