RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#52820  Szerző: Snookie

Nekem nem rémlik, hogy bántottuk a Crazy FM-et...Be tudná idézni valaki?
Csupán hallottunk valamit és rákérdeztünk..ez ekkora gondot jelent?
Nem értem az országos felháborodás okát..és azt, hogy hogyan jutottatok el ebből a fenyegetőzéshez, a fikázáshoz és az egózáshoz..
A freki és teljesítény kiosztás pedig lerágott csont már..2w-al sem lehet rádiózni értelmesen meg 3w-al sem..ezt mindenki tudja, főleg a betonrengeteg közepén.
 #52818  Szerző: jimmer

Kedves Snookie és kollégája!

Mivel elég sok közöm van a Crazy FM-hez, talán nekem elhiszitek, hogy nincs semmilyen politikai befolyásoltság a rádióban.

Annó rólunk is jelent meg különböző fórumokon hír, hogy egy fideszes írta a pályázatunkat stb stb, holott én magam tettem ezt, ráadásul nyaralásokon, szabadidőben. Mivel a Crazy-ét is én írtam és még elég sok mindenben működök-működünk közre, nagyon rosszul érint a megalapozatlan gyanúsítgatás. Fogadjátok el, hogy lesz, és inkább férjetek meg egymás mellett, mert semmi értelme se kicsiben se nagyban a háborúzásnak. Tudom fáj, hogy nektek nem adtak tiszta frekit. Mondanám, hogy segítek, mert kicsit közelebb kerültem a tűzhöz, csak tudod az a baj, hogy ti még az NHH-val is szembeszálltatok nemrég, ezek után pedig nem kell csodálkozni ha már CSAK AZÉRT SEM segítenek nektek ebben. És sajnos nálatok is -jellemzően- a dögöljön meg a szomszéd lova is elv érvényesül. Nos, ilyen hozzállással nem is lesz itt változás.

Nektek pont egy ilyen egészséges konkurencia kell, hogy leszálljatok a Földre vagy földre - nem tudom épp hol tart most az ego :)
 #52817  Szerző: Snookie

operator írta:Abszólút nem fenyegetésként írtam le amit ide leírtam, csak úgy veszem észre, hogy ti nem tudjátok elfogadni, hogy jön egy új rádió.
Abba bele gondoltatok már mi van ha többet, jobbat nyújtanak mint ti?
Bele gondoltatok már vagy bele sem mertek gondolni?
Ti azt gondoljátok, hogy nálatok nincs jobb adó?
Mi van akkor ha ők jobbak lesznek mit ti?
Ti is tudjátok ez körforgás mindig jönnek újabbak és jobbak ez az élet rendje.
:D
Te beteg vagy!
Valaki majd csak válaszol arra a bizonyos kérdésre...
 #52816  Szerző: Johnny

operator írta: És miért bánt az téged, vagy mi bajod származhat belőle de most komolyan?
Miminek köszönöm a hozzászólását igazán értelmes és kielégítő, igaza is van, csak a világ nem biztos hogy így működik.
Operator veled nem tudom mi van... azt hittem ha már itt vagy értesz kicsit a kommunikációhoz, vagy legalább a mondat értelmezéshez, oda van írva hogy engem kutyára nem érdekel, sőt ha esetleg emlékszel nálunk hallhattál Fideszes spotokat, az Avasban mszp-st. Erre odaírod hogy miért bánt engem? Én a politika és a közösségi rádiózás kapcsolatában voltam kíváncsi a véleményedre nem a 8 éves beszólásaidra.
 #52815  Szerző: LuciFerko

ajaj :ninja:
 #52814  Szerző: operator

Abszólút nem fenyegetésként írtam le amit ide leírtam, csak úgy veszem észre, hogy ti nem tudjátok elfogadni, hogy jön egy új rádió.
Abba bele gondoltatok már mi van ha többet, jobbat nyújtanak mint ti?
Bele gondoltatok már vagy bele sem mertek gondolni?
Ti azt gondoljátok, hogy nálatok nincs jobb adó?
Mi van akkor ha ők jobbak lesznek mit ti?
Ti is tudjátok ez körforgás mindig jönnek újabbak és jobbak ez az élet rendje.
 #52813  Szerző: Snookie

Nekem úgy rémlik egy kérdést tettünk fel mindenféle rosszindulat nélkül. Én elég jól ismerem Gyulát, semmi bajom vele meg a rádiójával sem. Most már megértem azokat a fórumozókat akik néhányszor beírtak ide és azóta nem. Az ilyenek mint te tönkreteszik a fórumot, hiszen ha arra próbálja használni az ember amire való, akkor jön az ellenségeskedés meg a kapálódzás. A fenyegetőzés pedig igazi paraszt dolog. Egy kissé elvitted magad..
 #52812  Szerző: operator

Nyugodtan elhagyhatod azt a 0 át a 2-es előtt kértek, kaptak nagyobbat, csak nem verik nagy dobra. Ezt pont ti mondjátok esély egyenlőség?? 3wattal toljátok.
Még így sem lesz meg az egyenlőség ti 3 ők 2.
Figy ők megmondták nem érdekli őket más rádió ők csinálják a dolgukat. Amire nyerték a pályázatot és ennyi. Náluk ha jól tudom csak egyszer lessz egy nap horoszkóp olvasás. Most ennyire féltek tőlük? Ti is csináljátok a ti dolgotokat és ennyi. Felesleges és nem ajánlott őket basztatni. Hidd el tudok amit tudok. A gyerekességre vissza térve szerintem csak olvasd vissza amiket írtál és rá jöhetsz, hogy kettőnk közül ki is a gyerekes ami egyben szégyen is hiszen egy több éves rádiótapasztalattal rendelkező embertől többet várt volna el az ember de igen nem vagyunk egyformák betudom ennek.
 #52809  Szerző: operator

Snookie írta:
LuciFerko írta:nem vagytok ti paranoiásak kicsit, mert megjelenik egy új "versenyző"? :)
Tudtommal a versenyeken az indulók egyenlő esélyekkel mérkőznek meg egymással. Vegyük példának a golfot: mindenkinek ugyanakkora pályán kell bizonyítania, hogy képes begurítani a labdát a lyukba...
(Egyébként sincs problémám az említett politikai erővel.)
operator írta:Végre valaki aki beírta, köszönjük LF. Ha nem lennének paranoiások akkor leszarnák az egészet és az eperrel foglakoznának. ;)
Ezt sem merted beírni? :) Mert ugye a politikai dolog is csak egy ártatlan kérdés volt, mégsem válaszol rá senki aki illetékes, csak a gyerekes támadásos terelés megy. (Rólad is süt, hogy az vagy. Nem is lenne rossz előrelépés a 106,5 után.) Mindenesetre a lelkesedés pontot érdemel. Sajnos először mindig a pénz, aztán pedig ez fogy el.

Ja! Ne aggódj, foglalkozunk azzal ami fontos és ott nem zavar vizet, egy új kisközösségi rádió..főleg amelyik 0,2 w-al sugároz...

Csupán próbál az ember kommunikálni, vitatkozni és találgatni (unalmában vagy ráérő idejében), mert ha minden igaz ez egy fórum és mindenki azzal foglalkozik amivel csak akar (az adott témakörön belül). :fuckyou:
Beírtam volna én is csak tudod nagyon nehéz arra a szintre alacsonyodni ahol te vagy, a továbbiakban pedig nem kívánok hozzászólni ehhez. :fuckyou:
 #52796  Szerző: Snookie

LuciFerko írta:nem vagytok ti paranoiásak kicsit, mert megjelenik egy új "versenyző"? :)
Tudtommal a versenyeken az indulók egyenlő esélyekkel mérkőznek meg egymással. Vegyük példának a golfot: mindenkinek ugyanakkora pályán kell bizonyítania, hogy képes begurítani a labdát a lyukba...
(Egyébként sincs problémám az említett politikai erővel.)
operator írta:Végre valaki aki beírta, köszönjük LF. Ha nem lennének paranoiások akkor leszarnák az egészet és az eperrel foglakoznának. ;)
Ezt sem merted beírni? :) Mert ugye a politikai dolog is csak egy ártatlan kérdés volt, mégsem válaszol rá senki aki illetékes, csak a gyerekes támadásos terelés megy. (Rólad is süt, hogy az vagy. Nem is lenne rossz előrelépés a 106,5 után.) Mindenesetre a lelkesedés pontot érdemel. Sajnos először mindig a pénz, aztán pedig ez fogy el.

Ja! Ne aggódj, foglalkozunk azzal ami fontos és ott nem zavar vizet, egy új kisközösségi rádió..főleg amelyik 0,2 w-al sugároz...

Csupán próbál az ember kommunikálni, vitatkozni és találgatni (unalmában vagy ráérő idejében), mert ha minden igaz ez egy fórum és mindenki azzal foglalkozik amivel csak akar (az adott témakörön belül). :fuckyou:
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 164