RADIOSITE Fórum

• Baromságok

#53143  Szerző: donder

djlacee írta:ez soproni TUSKÓ? :roll:
Nem, Döbrecin! :D
 #53117  Szerző: nyikolaj

Komolyan mondom,nekem nem lenne szivem végig nézni a levágását! 8-)
 #53066  Szerző: djlacee

ez soproni TUSKÓ? :roll:
 #52916  Szerző: Snake

Máté írta:Egy Székely fiatalember el szeretne menni a falubálba,ámde nincsen ünneplős cipője.Elhatározza,hogy kifényesiti a gumicsizmáját,és abban megy majd el táncolni.Igy is tesz.
Aznap este a bálban előszőr Annát kéri fel táncolni.Tanc közben lenéz,és azt mondja:
-Anna, rajtad kék bugyi van.
-Hát ezt honnan tudod?
-Tudom.
Másodszorra Natasát kéri fel táncolni.Tánc közben ismét lenéz és azt mondja:
-Natasa,rajtad fehér bugyi van.
-Ezt meg honnan tudod?
-Tudom.
Harmadszorra Nórát kéri fel táncolni.Tánc közben megint lenéz,majd ijedten felkapja a fejét:
-Nóra van rajtad bugyi?
-Nincs-válaszolja
-Huh már azt hittem,hogy a csizmám repedt szét.
Lájk!
 #52899  Szerző: Máté

Egy Székely fiatalember el szeretne menni a falubálba,ámde nincsen ünneplős cipője.Elhatározza,hogy kifényesiti a gumicsizmáját,és abban megy majd el táncolni.Igy is tesz.
Aznap este a bálban előszőr Annát kéri fel táncolni.Tanc közben lenéz,és azt mondja:
-Anna, rajtad kék bugyi van.
-Hát ezt honnan tudod?
-Tudom.
Másodszorra Natasát kéri fel táncolni.Tánc közben ismét lenéz és azt mondja:
-Natasa,rajtad fehér bugyi van.
-Ezt meg honnan tudod?
-Tudom.
Harmadszorra Nórát kéri fel táncolni.Tánc közben megint lenéz,majd ijedten felkapja a fejét:
-Nóra van rajtad bugyi?
-Nincs-válaszolja
-Huh már azt hittem,hogy a csizmám repedt szét.
 #52760  Szerző: donder

Ghee írta:Ebben semmi poén nincs. A gyomírtó nem hat azonnal - majd nézd meg pár hét múlva. Ha nem írják ki és bemennek a homlessek és netán megmérgezi őket az anyag, akkor legyen mire hivatkozni. Nálunk is ez a helyzet a szomszéd telken. Gyom már alig van...
Csak hogy köbö három hete figyeltem fel rá először, és most szántam rá magam hogy lefotózzam...
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 187