RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#53753  Szerző: csokie

Most, hogy az Alisca hálózatot is bekebelezték, hány millió emberhez jut el a Rádió 1? Én szerintem nem sok hiányzik az 5 millióhoz. Ha Nyíregy is meglesz, akkor szerintem eléri az 5 milliót. Vagy rosszul gondolom?
 #53191  Szerző: donder

nyikolaj írta:Amúgy Peller Mariann lett a befutó?
(Kukori)
igen :)
 #53188  Szerző: nyikolaj

Amúgy Peller Mariann lett a befutó?
(Kukori)
 #53132  Szerző: djlacee

Érdekes most az Alisca Rádió 1, mert reklámblokk után nem sikerült átváltani helyi műsorra, egy darabig kuss ment, aztán elindították a pesti műsort, egy darabig pedig egyszerre szólt a helyi és a budapesti, de most már jó.
 #53130  Szerző: csokie

Akkor lehet hogy terjedés volt a 92.4-en abban az időben. Azért hallhattam zavart a Rádió 1 mellett.
 #53113  Szerző: LuciFerko

Jogos, Főnök úr :)
 #53111  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:
Jani írta:
LuciFerko írta:nem indult valami új román a 92,4-en a Debrecenhez közel?
Ma néztem,mert szüleimnél voltam,de semmi különöst nem tapasztaltam.Szépen jött RDS-el.Most nem tudom megnézni,mert már Pesten lakom.Talán Donder majd utánna néz. :)
mit csinálsz ott? :shock:
Privát üzenet gomb, kedves globális moderátor Úr.
 #53107  Szerző: LuciFerko

Jani írta:
Ma néztem,mert szüleimnél voltam,de semmi különöst nem tapasztaltam.Szépen jött RDS-el.Most nem tudom megnézni,mert már Pesten lakom.Talán Donder majd utánna néz. :)
mit csinálsz ott? :shock:
 #53103  Szerző: Jani

#53073  Szerző: ravasz

Ez a Cooky féle Nem beszélni magyaricano félelmetes. :lol:
  • 1
  • 365
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • 482