RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#53339  Szerző: Zsolt

Gabeedj írta:Látom te Pesten élsz![...] Emlékszel arra mikor a Juventust elvették vidékről?Max csak a hírekben hiszen te bekapcsoltad Pesten és szólt tovább csak kicsit odébb:)Itt vidéken sokan át mentek a középhullámra Balatonnál is,hogy legalább du 4 ig tudják hallgatni a kedvenc rádiójukat vagy éppen tekergették az antennát,hogy jobb vétel legyen.Ez a különbség a két nézet között.Neked furán hangzik egy ilyen meglátás,mert bárhová tekergethetsz classictól a bálig a rocktól a popzeniéig van bőség!Itt pedig marad a Class és a Neo:))
Hogy őszinte legyek nem nagyon látom, hogy mi a logikai összefüggés az előző témák és ezen hozzászólásod között...
Arról sincs elképzelésem, hogy amiért vidéken nincs normális rádió, azért miért Budapesten kell megbolygatni az egyiket.
De ha már szóba hoztad, igen, ha vidéken járok és a Kossuthon vallási, vagy bármi olyan műsor megy ami nem érdekel, jobb híján csak a Bartókot tudom hallgatni.
A hozzászólásod többi részére érdemeben semmit nem tudok írni, bár csodálkozom, hogy az előző hozzászólásomra miért pont ezt kapom vissza. Mégegyszer leírom, hogy attól, hogy vidéken csak gagyi rádiók vannak, attól még, ha az egyik pesti targetet is megtöltöd Lady Gagával és társaival, egy cseppet sem lesz jobb.
 #53337  Szerző: Gabeedj

Látom te Pesten élsz!Azért ha Vidéken lennél és nem megyeszékhelyen akkor tudnád ,hogy ha rádiót szeretnél hallgatni az autóban és vonaton vagy kint egy vendéglátó helyen,akkor nem úgy megy,hogy bekapcsolom és jön 1000 rel a kívánt rádió ha megunod ott a másik stb.Itt be kell érned azzal az 5tel ami van.Mi nem csak réteg rádiót nem kapunk,de sajna normális kereskedelmi és zenei rádiót sem. Emlékszel arra mikor a Juventust elvették vidékről?Max csak a hírekben hiszen te bekapcsoltad Pesten és szólt tovább csak kicsit odébb:)Itt vidéken sokan át mentek a középhullámra Balatonnál is,hogy legalább du 4 ig tudják hallgatni a kedvenc rádiójukat vagy éppen tekergették az antennát,hogy jobb vétel legyen.Ez a különbség a két nézet között.Neked furán hangzik egy ilyen meglátás,mert bárhová tekergethetsz classictól a bálig a rocktól a popzeniéig van bőség!Itt pedig marad a Class és a Neo:))
 #53335  Szerző: Zsolt

Gabeedj írta:Réteg rádió,de mégis alig van hallgatottság,de fent tartják.
Nem fenntartják, hanem nyereségesen működik. Ezeknél a target rádióknál nem feltétlen a hallgatósági tábor növelése, hanem a célcsoport minél jobb behatárolása a cél.
a Cafe nem nyújt élvezetet hiszen vidéken őket nem hallani.
A tokiói sportrádió nekem sem nyújt nagy élvezetet, de valahogy pont ezért meg se tudom ítélni, hogy jól műkodik-e. Neked még ez is megy.
 #53332  Szerző: Gabeedj

Réteg rádió,de mégis alig van hallgatottság,de fent tartják.Más rádiókat ilyenkor már rég megszüntetnek.Igazából nekem a Cafe nem nyújt élvezetet hiszen vidéken őket nem hallani.Van net tudom,de ha már ott vagyok hallgatok inkább mást.Pesten nagyon nagy a Rádiós választék és a sok a réteg zenét játszó rádió is,de valahogy nem ütnek úgy mint rég( deejay,Roxy)Nálunk itt vidéken elég furák a rádiók.Kevés is van belőlük és ami van az is olyan ,hogy próbál be állni egy sorba amit úgy nevezünk,hogy tucat és kevés van olyan aki valóban értéket közvetít.Aztán mi marad Class Neo Mr 1 2 3 és kifújt.Ha ebből kell választani hiszen más nincs akkor jogosan mondjuk azt,hogy igényesebbre és jobbra várunk!Vannak itt is felszabaduló frekik,de azokat nem igen pályázza meg senki.Csak a terjedőben lévő Mária Lánchíd és Klub rádiók és így még messzebb kerülünk a könnyű zenei kínálattól és akinek nincs netje vagy más lehetősége kénytelen beérni ezzel a pár adóval.Tehát jogos a követelés,hogy ha már nagy rádió akkor legyen jó és szerethető.Ezt várjuk sokan a Neotól és így talán logikusabb ,hogy kicsit tesztelgetnek. Mr2 Mr3 tesztelésre nem igazán lenne jó döntés,hiszen két külön álló és országos lefedettségű adó .egyik klasszikus a másik kicsit kellemesen réteg rádió és más a profiljuk.
 #53331  Szerző: Zsolt

A Magyar Rádiónál is így kéne, hogy először a Bartókon tesztelnék le a legújabb indie slágereket, mielőtt a Petőfin adásba kerülne. :)
 #53328  Szerző: SzD

Te most tényleg komolyan gondolod, hogy majd a café zenei arculatát felrúgják, a meglévő, állandó hallgatótábort leszarják, és majd pont ott, egy rétegrádiónál (ami tényleg annak a célcsoportnak szól, aminek szánják) fognak tesztelgetni, hogy miként lehetne üzemeltetni egy országos rádiót?
Az alig-alig hallgatásban pedig ne legyél olyan biztos. Nem kell feltétlenül hinni abban, amit a hallgatottsági mérések mutatnak. Meg vedd figyelembe azt is, hogy rétegrádió.
A közhelyre pedig egy másik közhely: akinek nem inge...
 #53327  Szerző: Gabeedj

HA szerkesztettél volna zenéket tudnád,ha egy adód van akkor azon tudsz tesztelni,de ha van fiók rádiód akkor azon érdemes.A cafét alig alig hallgatják és ha mégis egyre többen,akkor érdemes onnan pár zenét,dalt át csoportosítani!Most nem zenei szerkesztés folyik a Neoba,csak harácsolás,hogy minél több pénzt ki vegyenek belőle és ezért minden un. nagyon felkapott dolgot és zenét be vállalnak.Ilyen a Sláger rádiós irány
teljes másolása pár új dallal.(Megasztárosok stb)A discot nem igen merik be vállalni,ezzel a gondolattal max a Juventust lehet majd elsőként említeni,ha váltanak nézetet akkor szerintem vissza térnek az útra.Class mondjuk alakítgatja a zenei világát és ezért is jobbak egy pindurival mint a Neo!
Idiótizmusra pedig annyit,mindenki magából indul ki!
 #53326  Szerző: SzD

Gabeedj írta:Ennek az adónak pedig van egy fiókrádiója a Cafe és ott kicsit tesztelgethetnék a jó népet és ha beválik akkor irány a Neo!
Pffff.... még szerencse, hogy te vagy az egyetlen idióta, akinek ilyen megfordul a fejében... :lol:
 #53317  Szerző: ravasz

Gabeedj írta:...
Kép
 #53315  Szerző: Gabeedj

Vannak Júliusi adatok hallgatottság terén.Azért a Neonak nem igen jött be ez a dolog amit Sláger másolásnak is lehet mondani.A zenei szerkesztéshez hozzá szólva nekem is lenne egy kis észrevételem .Kell egy igazi zenei szerkesztő,mert ez ami itt megy nem igazán működik.Én is csináltam hasonlót és igaz nem lehet mindenki kedvére tenni,de szerintem az sem megy,hogy mindig erőltetjük amit nem kellene.Ne egy Nagy rádióba tesztelje le Kalácska és társai,hogy milyen irányba mennek.Egyszerűen el kellene dönteni,hogy merre tovább,mert ez a Sláger másolosdi nem igazán jó .Ennek az adónak pedig van egy fiókrádiója a Cafe és ott kicsit tesztelgethetnék a jó népet és ha beválik akkor irány a Neo!
Ezt a frekit oda adhatták volna a Juventusnak is,mert szerintem ők is jobban tudnak produkálni mint a Neo , Boros Bocskor ide vagy oda.
  • 1
  • 388
  • 389
  • 390
  • 391
  • 392
  • 584