RADIOSITE Fórum

• MTG (Viasat Explore, History, Nature, Epic Drama)

#53416  Szerző: Mauro

A V3 és a TV 6 is tele van ismétléssekkel. Nevetséges hogy nem tudják megtölteni új tartalmakkal őket. :shoot: :sick: :vomit:
 #53413  Szerző: Gabeedj

De ezen senki nem is igen akar változtatni.Inkább sok Rtl channelt létrehoznak össze vissza ismételgetnek és ezt nyomják le az emberek torkán.Viasat csoport pl szerintem nem igen tud mit kezdeni a tv6 -al,ami elvileg olyan férfi csatornának indult ,igazából nem látom benne a valódi irányt...
 #53404  Szerző: Mauro

roberto írta:az durva pl, hogy egy Nóta tv már-már viva tv-t überel, pedig aztán milyen nívós volt régen pl egy német viva... ma meg már..nem
Hát sajna ide jutottunk.
:(
 #53402  Szerző: roberto

az durva pl, hogy egy Nóta tv már-már viva tv-t überel, pedig aztán milyen nívós volt régen pl egy német viva... ma meg már..nem
 #53401  Szerző: Mauro

Gabeedj írta:Hát igen nem nóta csokorra gondoltam és Retek klubos ismételgetős adókra!
Az kész tény,hogy nóta tv a maga stílusában jó,de ketté kellene venni a Sláger tv és a Nóta tv ét.Sláger tv lehet idővel nézettebb lenne mint a mi kis Viacomos Viva tv -k és nem utolsó szempont ,hogy miénk és magyar,lehetne magyar VH1:))
Viasat csoport meg hülye,hogy nem dobja be a Viasat Z-t.Ők is külföldiek tudom,de jobban csinálják.Valahogy nincs zenei tv csatornánk Magyarországon ,mert a Viva és az MTV az szórakoztató csatornának állítja be magát.Meg valljuk be sz..r is:)
Hol vannak a Top tv és és Z+-os idők.....
Sláger TV minden estétől reggelig megy nem elég? ;) Szerintem pont ezért nem válasszák ketté. Mert a magyar nótákat és a operettek kevesen néznék. Kevés helyre kerülne be.
Na még se csak én ReTeK klubozok. :)
Tudtam hogy nem vagyok egyedül.
 #53400  Szerző: Gabeedj

Hát igen nem nóta csokorra gondoltam és Retek klubos ismételgetős adókra!
Az kész tény,hogy nóta tv a maga stílusában jó,de ketté kellene venni a Sláger tv és a Nóta tv ét.Sláger tv lehet idővel nézettebb lenne mint a mi kis Viacomos Viva tv -k és nem utolsó szempont ,hogy miénk és magyar,lehetne magyar VH1:))
Viasat csoport meg hülye,hogy nem dobja be a Viasat Z-t.Ők is külföldiek tudom,de jobban csinálják.Valahogy nincs zenei tv csatornánk Magyarországon ,mert a Viva és az MTV az szórakoztató csatornának állítja be magát.Meg valljuk be sz..r is:)
Hol vannak a Top tv és és Z+-os idők.....
 #53374  Szerző: Mauro

A Muzsika TV tele van Péntek esti vigadó, Koóstoló és egyéb régi ReTeK klubos bukott műsorral. Zene alig lehet rajta. Akit ismerek mind az mondja Nóta TV sokkal jobb. Gabeedj meg zene csatit kereset nem ismétlő csatit.
Ja igen külföldieket tényleg kifelejtetem. Van még Mezzo is.
Gabeedj ha van műhold vevőd keresgélhetsz azzal is.
 #53353  Szerző: djlacee

Meg kimaradt a Muzsika TV :) illetve még pár külföldi, pl MCM Top, Trace TV, Nat Geo Music,
 #53349  Szerző: Mauro

Ja a Musicmix-et kifelejtettem. Szintén tematik kábel.
Digikábel, Digi TV, UPC, stb.
 #53348  Szerző: Mauro

Gabeedj írta:Viasat Z nem lesz??
Ez a kettő utóbbi milyen tulajdonú és milyen jellegű zenei csatorna?Lehet őket kábelon látni,hogy terjednek?
Az 1Music channel és a HIT music channel Digikábel és Digi TV. A Nóta TV Digikábel és Digi TV és több kisebb szolgáltató. A Nóta TV tematik kábel. Az 1Music channel és a HIT music channel Music Channel Company Romania.
HIT régi zenét ad olyan mint VH1. Az 1Music új zenéket. a Nóta TV magyar nótákat,operettek, pop-rock zenét az elmúlt év tizedekből.
Nem tudok róla hogy lesz nálunk Viasat Z.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 28