RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#54082  Szerző: tomi60

A Gold Fm Hatvanban is vehető monoban a 106.9-en!Igaz,csak tetőtérben elhelyezett antennával!
Pár napja Füzesabonyból Hatvan felé is tudtam venni egy egyszerű zsebrádióval,mozgó vonaton az adást!Karácsondig,szinte kimaradás nélkül tisztán vehető volt!Utána már nagyon rossz lett a vétel!
Tudja valaki,hogy most honnan sugároz a rádió,mert eddig nem sikerült elkapnom Hatvanban,most meg egész elfogadható a vétel?!Áthelyezték az antennát máshova?
 #53879  Szerző: nyikolaj

Miért volt pénze a miskolci,nyirgyi,debreceni frekikre?
Tudtommal nem volt zsé,és csőd!
De ha rosszul tudom mindenkitől elnézést kérek.Főleg az Advertumtól.
 #53874  Szerző: centerweb

nyikolaj írta:Lehet azért ment csődbe az Advertum,mert kiperkálta sok pénzt Tatabányának! :lol:
Inkább ellenkezőleg...
 #53871  Szerző: nyikolaj

Lehet azért ment csődbe az Advertum,mert kiperkálta sok pénzt Tatabányának! :lol:
 #53867  Szerző: djlacee

Ráadásul ugyebár 100% helyi műsora volt
 #53866  Szerző: Zoey

Nekem már egyáltalán az fejtörést okoz, hogy annak idején a Rádió 1 miért adta el ezt a frekvenciáját? Nem volt ugyan a leghallgatottabb, de 15-20 %-os eredményekkel stabilan tartotta a második helyet.
Pont az a hálózat, amelyik évek óta mindenhol terjeszkedni próbál, elad egy megyeszékhelyi frekvenciát?!? Mennyi pénzt kaphattak ezért, és egyáltalán miből fizette ki nekik az Advertum? :o
 #53752  Szerző: Richmonde

Nincsen, kivették a rendszerből. A karácsonyi adatbázis elég szépen beolvasásra került :) Van egy pár kari zene rotációban :)
 #53749  Szerző: Szd96

Az egrinek amúgy van rds-e :question:
 #53746  Szerző: djlacee

Ezt még akkorról, mikor vonattal átutaztam Tatabányán:
Kép
 #53595  Szerző: systhema

Vasárnap néztem, hogy Mezőkövesdtől egészen az M30-as Miskolc északi lehajtójáig jött elfogadható minőségben. Szerdán megnézem az M3-on Budapest irányában meddig szól. :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 222