RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#53851  Szerző: ravasz

11:40-kor sikerült teljesen elkúrni egy reklámblokkot.
Baloght Tamás épp a Pólus centerből jelentkezett be, de a felénél 'belemegszólalt' Somogyi Z, aztán csönd, aztán zene.

Áú. :)
 #53834  Szerző: szemilan

Gabeedj írta:Mikor jár le a 89,5 fm?Szerintetek kik pályázhatják meg??HA meg is nyerik,akkor lesz változás a rádió életében,de addig nem hiszem,hogy ölnek bele időt pénzt és energiát.Addig kitart a Sláger rádiós harmónia
Jövő év közepe, de a pályázat, már részben elkezdődött.
 #53751  Szerző: donb

olvaso1 írta:Benjamin, ha hallgatnál Juventust tudhatnád, hogy Berényi Attila és Kiss Anikó illetve Gaják Petra a Slágertől igazolt átt. Igaz ők nem műsorvezetők jelenleg.
Szerintem nagyobb változásra a pályázatok után kerülhet sor.
Pontosítalak: Gaják Petra visszatért a Juvihoz.
 #53725  Szerző: Gabeedj

Mikor jár le a 89,5 fm?Szerintetek kik pályázhatják meg??HA meg is nyerik,akkor lesz változás a rádió életében,de addig nem hiszem,hogy ölnek bele időt pénzt és energiát.Addig kitart a Sláger rádiós harmónia
 #53721  Szerző: szemilan

Benjamin, ha hallgatnál Juventust tudhatnád, hogy Berényi Attila és Kiss Anikó illetve Gaják Petra a Slágertől igazolt átt. Igaz ők nem műsorvezetők jelenleg.
Szerintem nagyobb változásra a pályázatok után kerülhet sor.
 #53702  Szerző: benjamin

Ennyi erővel vehetnének fel slágeres műsorvezetőket.
 #53663  Szerző: orrhang

Így ok, már értem! Akkor Slágeresedjenek csak :)
 #53659  Szerző: ravasz

orrhang írta:A station voice-szal nincs is semmi bajom, jó őt hallgatni, jó a hangja, sőt megkockáztatom, a legjobb a rádiózásban most. Csak a közlekedési bed-et hallottam a múltkor és egyből Sláger-es érzés fogott el. Az egyediség jobban bejönne nekem legalábbis. Lehet azért új, egyéni bed-eket csinálni, amik jók, erre gondoltam.
Lehetnek egyediek, de itt most az a cél, hogy visszahozzák a Slágert, amennyire lehet. Naná hogy a Sláger Rádiós zenék mellett az arculatot kell Slágeressé formálni...
 #53646  Szerző: orrhang

A station voice-szal nincs is semmi bajom, jó őt hallgatni, jó a hangja, sőt megkockáztatom, a legjobb a rádiózásban most. Csak a közlekedési bed-et hallottam a múltkor és egyből Sláger-es érzés fogott el. Az egyediség jobban bejönne nekem legalábbis. Lehet azért új, egyéni bed-eket csinálni, amik jók, erre gondoltam.
  • 1
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 260