RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#53832  Szerző: Snake

:shoot: :vomit:
 #53797  Szerző: djlacee

Kép
 #53661  Szerző: zsombor

Argon írta:Jó, hát most ezekkel a táblákkal -ott ahol nem fogható a roxy - 1-2 %-al növelik a hallgatottságot , tegyük fel .
Ééés akkor hol is tartanak ezzel együtt ??

Szerintem aki még nem hallgatta a roxyt, az nem sok valószínűséggel fog -a plakátnak köszönhetően - roxy hallgató lenni :S

Na akkor mégegyszer, hátha most megértitek!! Remélem... ;)
A plakátot nem a Roxy találta ki, hanem a lap-top.hu, ahogy ezt már krisz83 is megírta!! Ezért került ki a főváros mellett az ország több nagyvárosába! Így valóban nem nyer új hallgatókat a rádió, de a lap-top.hu-s plakátnak nem is ez volt a célja, hanem a saját weboldaluk reklámozása, és az új kereső megismertetése!
 #53653  Szerző: Mauro

Csak az szólt reggel és azért hallottam. Amúgy nem nagyon szoktam híreket hallgatni rádióba.
 #53651  Szerző: orrhang

Van, aki még a Roxy-n hallgat híreket????
 #53649  Szerző: Mauro

Reggeli hírekbe azt mondták hogy 6 áldozata volt a pozsonyi lövöldöznek.
Pedig már este 8 áldozatról beszéltek. Nem valami frissek híreik.
Elaludt volna a hír szerkesztő?
:)
 #53627  Szerző: Argon

Jó, hát most ezekkel a táblákkal -ott ahol nem fogható a roxy - 1-2 %-al növelik a hallgatottságot , tegyük fel .
Ééés akkor hol is tartanak ezzel együtt ??

Szerintem aki még nem hallgatta a roxyt, az nem sok valószínűséggel fog -a plakátnak köszönhetően - roxy hallgató lenni :S

Amúgy én is már jártam egy-két helyen" az országban, -egy korábbi hozzászóláshoz kapcsolódva írom - tényleg sokan nem tudják hogy ez a roxy egy pesti rádió, nem pedig egy új ruhamárka . . . ;)
 #53623  Szerző: alopisz

nézzenek oda, hogy mik vannak... :o

:gülü2: LOL
 #53620  Szerző: Szd96

Én már délelőtt is tudtam hallgatni...
 #53619  Szerző: djlacee

benjamin írta:
alopisz írta:
benjamin írta:Debrecenben is van ilyen plakát.
És ott neten lehet hallgatni? :unott:
Jelenleg nem. :lol:
http://radio.nordtelekom.hu:8000/ DE LEHET MÁR!
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 333