RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#53916  Szerző: Galaxy

mimi írta:Igen, sajnos, vagy nem sajnos, be kell látni, hogy 0.5-1 W-os rádiókról beszélünk, amiket lelkes amatőrök hoznak létre, annak a pénznek, hozzáértésnek és tapasztalatnak a töredékével, amit egy profi rádió megkövetel. Más műfaj, nem áll neki jól, amikor profizmust színlel.
nem áll jól ha profizmust színlel? miért ne haragudj, az jól áll, amikor féloldalas vagy mono, brummos mint a vadállat, torz mint a franc a 2-300kHz-es löket miatt... és annyira ordítanak hogy néha még a pll is kiold egyik másik adónál... elhiszem hogy önkéntesek munkája, de legalább egyetlen egy darab ember fizetését termeljék ki, aki karban tartja az adó és a stúdió részt, hogy nekik már csak a tartalom sugárzásával kelljen foglalkozni...
A véleményem az, hogy egy tartalmilag és műszakilag korrekten összerakott kalózrádiót kevésbé tartok étermérgezésnek, mint egy ilyen technikai és néha műsorszinten is hányás kisközösségi rádiót. uff
 #53910  Szerző: mimi

Igen, sajnos, vagy nem sajnos, be kell látni, hogy 0.5-1 W-os rádiókról beszélünk, amiket lelkes amatőrök hoznak létre, annak a pénznek, hozzáértésnek és tapasztalatnak a töredékével, amit egy profi rádió megkövetel. Más műfaj, nem áll neki jól, amikor profizmust színlel.
 #53902  Szerző: LuciFerko

Muszály ezt? A közösségi rádiózás nem arról szól véletlenül, hogy fanatizmusból csináljuk mindenféle üzleti cél nélkül? Mert én így állok hozzá, azt ha jön egy kis bevétel sebaj - nem saját zsebből kell a jogdíjakat kifizetni, meg esetleg marad még egy kis közös sörözésre is.

Nagyon rosszúl álltok hozzá szerintem :(
 #53898  Szerző: tommyboy32

itt mindíg a veszekedés megy? :shock:
 #53895  Szerző: Johnny

jimmer írta:Közben privátban megkaptam a magamét - nem részletezném - de akkor a gyengébbek kedvéért: nem támadom a rádiót, épp ellenkezőleg: szeretném felnyitni a szemeket, hogy ez a történet manapság nem fenékig tejfel, és inkább más hibáiból tanuljanak, más bánatpénzén, mint a sajátjukon. Ezt inkább megköszönni kellene kedves Gyula addig, amíg nem a saját pénztárcátokon tapasztaljátok meg. Egyébként ha ilyesmiről akarsz diskurálni nyugodtan fel is hívhatsz, szívesen elmondom tizenötödször is.

Szép napot
Jimmer te segítettél pályázatba, vagy benne vagy/voltál te is ebben a projectben?
 #53889  Szerző: jimmer

Közben privátban megkaptam a magamét - nem részletezném - de akkor a gyengébbek kedvéért: nem támadom a rádiót, épp ellenkezőleg: szeretném felnyitni a szemeket, hogy ez a történet manapság nem fenékig tejfel, és inkább más hibáiból tanuljanak, más bánatpénzén, mint a sajátjukon. Ezt inkább megköszönni kellene kedves Gyula addig, amíg nem a saját pénztárcátokon tapasztaljátok meg. Egyébként ha ilyesmiről akarsz diskurálni nyugodtan fel is hívhatsz, szívesen elmondom tizenötödször is.

Szép napot
 #53854  Szerző: jimmer

Nem akarok senkit -főleg őket nem - elkeseríteni, de nem fogják. Ott, jelen gazd-i helyzetben, az általam megismert hozzáállással nem fog menni. Majd rájönnek, hogy induló rádiónál csak egyszer kell elcseszni: az elején. Utána "pofa be, roló le".
 #53786  Szerző: Johnny

LuciFerko írta:
Johnny írta:Hétfőn indul az egyetem. Mit tippeltek, vagy mit tudtok fog indulni az új egyetemi megmozdulás is? Vagy NMHH miatt mindenki csúszik? Bár szerintem ha alá van írva a szerződés akkor már ketyeg az indulási határnap.
Az egyetemről nem tudok, de a CrazyFM háza táján már megy a készülődés :) http://www.crazyfm.hu/ :yeah:
Köszi az infót. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nem jönnek át ezek a poénosnak szánt valamik. Nem látom benne a PR értéket. Az látom hogy nagy a titkolózás, csak az értelmét nem vágom... Egy faszául kitett logo, pár fontos infó esetleg valami zenei anyag lehet hogy már most generálná a látogatókat akik elmentik kedvencbe az oldalt... de ez... 0
Miért kell azt kommunikálni hogy indulni fog a rádió? Nyilván indulni fog, ez nem új információ.
Kicsit pletykálkodnék :) én olyanokat hallottam hogy 500ft/óráért kerestek embereket 2-3 hónapja ami most 350-re esett. Én bízom benne hogy ki tudják majd termelni valahogy.
 #53784  Szerző: LuciFerko

Johnny írta:Hétfőn indul az egyetem. Mit tippeltek, vagy mit tudtok fog indulni az új egyetemi megmozdulás is? Vagy NMHH miatt mindenki csúszik? Bár szerintem ha alá van írva a szerződés akkor már ketyeg az indulási határnap.
Az egyetemről nem tudok, de a CrazyFM háza táján már megy a készülődés :) http://www.crazyfm.hu/ :yeah:
 #53779  Szerző: djlacee

Talán tavaszra én is össze tudom kapni magamat :)
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 164