RADIOSITE Fórum

• Zenecsatornák

#53932  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Ilyesmi a zenei összeállítás most, csináltam egy kis egyveleget, ez alapján könnyebb véleményezni:D

http://www.youtube.com/watch?v=es79X5WZZug
Kár érte, bár nálunk nem volt ez a csatorna, de szerintem addig volt különleges, amíg világzenét játszott, amik más zenecsatornákon nem mentek, így már csak egy sima zenecsatorna, ami számomra fura, mert a Nat Geo márka és egy top 40-es zenecsatorna valahogy nekem nem fér össze.
 #53926  Szerző: tomee87

LuciFerko írta:dance?? :shock: :shock: :shock:
David Guetta, Eward Maya, Inna, Taio Cruz, Yolanda Be Cool & Dcup.... ezek mennek heavy rotationben mostanában.
 #53925  Szerző: LuciFerko

dance?? :shock: :shock: :shock:
 #53922  Szerző: tomee87

Nem tudom másnak feltűnt e, de eléggé "TOP40-esedett" a NatGeo Music.
Bár lehet ez a csak a Summer Revolution blokknak köszönhető, de teljesen eltűntek a világzenék és főként pop, rnb, hip-hop, dance klippeket válogatnak. De 4-5 hónaposnál régebbi zenék nem nagyon mennek, hanem főként frissek.
 #49594  Szerző: systhema

Ja! Csak egyelőre a rock fogalmát értelmezik kissé tágan. A jelenleg online adásban játszott AFC (tarkón b.nám egy lapáttal) Tomi vagy ki a tököm és Tóth (hű, de rondán nézek ki, de azért beképzelt vagyok, meg főképp "sztár") Gabriella által előadott valami minden, csak nem rock zene. :gülü2: :punch: :vomit:
 #21708  Szerző: Mauro

hdshouter írta:
djlacee írta:Tényleg, akkor éjjel meg MusicMix Adult ?
így van, és az is új logoval :P :D
MusicMix SuperOne elvileg most a neve. Logója így néz ki nagyabból.
Kép

Csak annyival más hogy SuperOne előtt ott music szó, hogy minek nem tudom.
 #21570  Szerző: LuciFerko

és legalább zenére csinálják? :D
 #21569  Szerző: hdshouter

djlacee írta:Tényleg, akkor éjjel meg MusicMix Adult ?
így van, és az is új logoval :P :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9