RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#54078  Szerző: szemilan

Gabeedj írta:Hallgatva is meg nézve az oldalt,elég nagy a zűr a rádióban.A nagy Slágeros alkalmazottnak elfogyott az ötlete?Vagy nem jönnek ki a régi Juventus gondolkodással megáldott emberekkel?Irány Slágeros,de mégis változtatni szeretnének,csak nem tudják merre.Jó lenne rendet tenni, mind neten,mind a rádióban egyaránt.Azért is,hiszen lassan ringbe kell szállni a frekvenciájukért és nem ártana picit terjeszkedni is.
Lehet igazad van :)
Mindenesetre facebookon már Gábort akarják ... létrehoztak egy csoportot is.
 #54023  Szerző: Gabeedj

Hallgatva is meg nézve az oldalt,elég nagy a zűr a rádióban.A nagy Slágeros alkalmazottnak elfogyott az ötlete?Vagy nem jönnek ki a régi Juventus gondolkodással megáldott emberekkel?Irány Slágeros,de mégis változtatni szeretnének,csak nem tudják merre.Jó lenne rendet tenni, mind neten,mind a rádióban egyaránt.Azért is,hiszen lassan ringbe kell szállni a frekvenciájukért és nem ártana picit terjeszkedni is.
 #54016  Szerző: tom1208

Az előbbi reklámblokk után Dénes Tamás beszélt, és ismertetett egy újabb nyolcvanas slágert..ezek szerint ő van este (is) ?
 #54011  Szerző: centerweb

A lefedettségi térképet máris javították: http://juventus.hu/frekvencia/

Facebookon sem ártana rendet tenni, mert van kb. 6 Juventus Rádiós oldal, csoport, tag meg minden.

Egyébként így, hogy van már tartalom is a http://juventus.hu-n, kezd tűrhetően kinézni. Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy ez az űrbéli háttér hogy jön ide...

A stream pedig jó lenne ha sztereó lenne, mert így élvezhetetlen.
 #54006  Szerző: benjamin

olvaso1 írta:Én nem látok semmilyen változást.
De a juventus reggelt úgy mutatja hogy 6-tól egészen tizenegyig tart és 11-15 időszakban van balogh tamás.(kérdeznem hogy ez éterben is igazábol így van?).És azt írja hogy hétvégén nics 80-asok nyolctól 90-esek kilenctől.
 #53991  Szerző: szemilan

donb írta:
olvaso1 írta:Én nem látok semmilyen változást.
Viszont kaptunk egy hiányos térképet, ami legfeljebb egy listával ér fel, mert csak egy nyíl mutat oda, ahol fogható és, csak a frekvencia van ráírva.
Megtette volna egy felsorolás is ennyi erővel. Amibe persze a két balatoni és a budapesti frekvencia is bekerülhetett volna :)
Van változás :). Ott van még Gábor neve...
Szerintem, csak véletlen, hogy odakerült. vagy szándékos, mert facebookon is hiányolják már.

Egyébként lett egy Juventus Rádió oldal is facebookon. :)
Eddig, csak a reggeleseknek volt.
 #53989  Szerző: szemilan

Gabeedj írta:Egyébként sokan fogják ezt a 89,5 -ös frekit megpályázni.Juventus nem érezheti magát biztonságban.
Sajnos nagyon nem
 #53988  Szerző: szemilan

Cicoo írta:
lali87 írta: Kép

Erről a térképről meg egyszerűen csak lemaradt a kapuvári vételkörzet :-P
A pesti tényleg lefed ekkora területet? :o
Még nagyobbat is :) Én se tartózkodok a körön belül, mégis jön :)
Győrig is elszól simán.
Én Győrben egy régi rádióval szoktam hallgatni és sima 3 részes teleszkópos antenna van rajta.
 #53981  Szerző: Gabeedj

Vas megyébe is elérhetne a Juventus :roll:
Erre sajnos nincs egyetlen frekvencia sem megpályázva a Juventus által .Pesti frekijük néha elhallatszik felénk.Egyébként sokan fogják ezt a 89,5 -ös frekit megpályázni.Juventus nem érezheti magát biztonságban.
 #53980  Szerző: djlacee

lali87 írta:Lehet elég a helyi "híreknek" Hétfőtől-szombatig 6, Vasárnap 4 óra. A nap többi részét meg kitölti a Juventus.... :roll:
van amikor a polgármesterrel beszélgetnek, meg van "vallási óra" is
  • 1
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 260