RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#54087  Szerző: tomee

Jaj már, nincs olyan, hogy JÓ meg ROSSZ zenei kínálat. Én meg pont az egy évvel ezelőtti irányzatot untam halálra, annak ellenére, hogy a house zenét szeretem. Mert monoton volt napi szinten. Na melyikünknek van igaza!?
 #54086  Szerző: csokie

Azért mert állandóan ezt hajtogatják magukban:

"Ha nagy leszek, Rádió 1 leszek." :D :roll:
 #54081  Szerző: Dani

Mauro írta:Ezen én is gondolkoztam mikor olvastam hírt. Lehet hogy meg marad a Roxy.
:yes:
Ha valóban megmarad a Roxy,akkor a zenei kínálatot miért nem változtatják vissza a jóra,azaz a "régire"?!Tehát a dance,house vonalra?!
 #54077  Szerző: IstvánB

krisz83 írta:
Snake írta:A DEEJAY pofásabb volt
Valóban: http://kep.psharing.com/426531.jpg
:lol:
Van több ilyen kép? Ez volt az a telefon, amit Zoo mindig csapkodott játék előtt? :D
 #54074  Szerző: Mauro

Ezen én is gondolkoztam mikor olvastam hírt. Lehet hogy meg marad a Roxy.
:yes:
 #54070  Szerző: lacita

Már csak egy új loop kellene zizinek. :D
 #54069  Szerző: orrhang

Én azon gondolkodom, hogy ha lejár a müs.szerz. akkor ugyan minek ölnek pénzt/energiát egy új, látványstúdió kreálására és marketingre?!Arra jutottam, hogy ezek vagy hülyék(amit nem gondolok), vagy tudnak valamit és az oroszok, vagy bárki más már lezsírozta a pályázatot! egyébként külsőre nekem tetszik. Repkényi Dóri szemei meg....
elolvadtam
 #54068  Szerző: tomee

Tudnak róla, hogy szar a hangzás, mivel a szigetelés még nincs befejezve. Tegnapi adásban volt szó róla. A stúdió a célnak megfelel, egyszer már a műsorstruktúrába is ölhetnének ennyi energiát.
 #54038  Szerző: FodorA

Igen nagyon hallani. Sajnos az érthetőség rovására megy, plusz zene is van a szöveg alatt, ami elég hangos, de így megint figyelni kell, hogy értsük a műsorvezetőt.
  • 1
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 333