RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#54168  Szerző: benjamin

benjamin írta:De örülök már nem szentgyörgyi ákos mondja a hírcentrum média híreit.
Csak a műsorrendel kezdenének már valamit.
 #54167  Szerző: benjamin

De örülök már nem szentgyörgyi ákos mondja a hírcentrum média híreit.
 #54148  Szerző: Dani

tomee írta:Azért azt már nem lehet mondani, hogy nem változatosak.

Az elmúlt kb. 10 év és napjaink kommersz pop, dance és rnb felvételei össze lettek eresztve. És!? Ettől most konkrétan miért is rossz attól eltekintve, hogy ez már egy sokadik variálás eredménye?
Mert a Roxyt éppen azért szerettük hallgatni régebben,mert nem a rádió1 szutykait játszotta.Most már sajna lesüllyedt az r1 szintjére,nem pedig felnőtt(!),ahogyan azt egy forumozó korábban elég helytelenül írta...
 #54147  Szerző: tomee

Azért azt már nem lehet mondani, hogy nem változatosak.

Az elmúlt kb. 10 év és napjaink kommersz pop, dance és rnb felvételei össze lettek eresztve. És!? Ettől most konkrétan miért is rossz attól eltekintve, hogy ez már egy sokadik variálás eredménye?
 #54130  Szerző: Cicoo

Mauro írta: Azt nem tudom. De jó lenne ha vissza változtatnák a zenei kínálatot régire.
Nem, nem lenne jó. Még egy variálás, és olyan hiteltelenné válnak, hogy a kutya se lesz kíváncsi rájuk. Nem lenne ez olyan rossz így sem, ha megtalálnák végre az arányokat, hogy miből mennyit és mikor játsszanak.

Meg ha nem visszhangzana ennyire a stúdió.. :stare:
 #54119  Szerző: Mauro

Dani írta:
Mauro írta:Ezen én is gondolkoztam mikor olvastam hírt. Lehet hogy meg marad a Roxy.
:yes:
Ha valóban megmarad a Roxy,akkor a zenei kínálatot miért nem változtatják vissza a jóra,azaz a "régire"?!Tehát a dance,house vonalra?!
Azt nem tudom. De jó lenne ha vissza változtatnák a zenei kínálatot régire.
 #54096  Szerző: SzD

FodorA írta:Régebbire reagálva 42net lenne a Roxyban csak lehalt az adásgép a költözéskor és most egy tartalék régi gép megy. Hamarosan visszakerül a 42net.
Köszi! :)
 #54095  Szerző: FodorA

Régebbire reagálva 42net lenne a Roxyban csak lehalt az adásgép a költözéskor és most egy tartalék régi gép megy. Hamarosan visszakerül a 42net.
 #54089  Szerző: csokie

Én ha szerkeszthetném a zenei palettát, akkor egy régi ROXY kedvenc, egy új clubzene, egy "éneklős" lightos dance, egy komolyabb trance. Tiestonak is vannak lájtosabb éneklős számai, és keményebb magába fordulós zenéje. Csak az összehangot kéne megtalálni, este nem a Rihanna leglassabb számát nyomni, az jó lenne délután is pl leckéhez. És ugyanez nappal is, nem kell a Back n Forth-ot meg a Dousk-Blendert nyomni ebédhez. Szubjektív tudom, de mégis a józan paraszti eszet kéne elővenni, és ezt abszolut pozitív értelemben mondom.
 #54088  Szerző: tomee

Az a nagy büdös helyzet, hogy ami egy évtizede a Roxy volt, az ma Rádió1. Amíg utóbbival nem történik valami, addig soha nem veszi át a helyét. Mert semmivel többet nem képes adni.
  • 1
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 333