RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#54393  Szerző: Dani

LuciFerko írta:Majd kiderül... Ha bukják akkor vagy konyec, vagy felvásárolnak valakit szerintem.
Már nem azért,de érdemes ilyen műsorstruktúráért és zenei kínálatért megmenteni nekik a frekvenciát?!Komolyan,szerintem semmi szükség nincsen erre a rádió1 klónra még éveken keresztül,persze az más kérdés,ha esetleg megváltozik jó irányba,de ezt kétlem...
 #54380  Szerző: LuciFerko

Majd kiderül... Ha bukják akkor vagy konyec, vagy felvásárolnak valakit szerintem.
 #54357  Szerző: Dani

Nincs új fejlemény a frekvencia ügyben?Megtarthatja a Roxy vagy nem?!Erről elég nagy a hallgatás...
 #54312  Szerző: LuciFerko

Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl
Faithless - Insomnia :shock:
 #54293  Szerző: paplanos

Dani írta:
tomee írta:Azért azt már nem lehet mondani, hogy nem változatosak.

Az elmúlt kb. 10 év és napjaink kommersz pop, dance és rnb felvételei össze lettek eresztve. És!? Ettől most konkrétan miért is rossz attól eltekintve, hogy ez már egy sokadik variálás eredménye?
Mert a Roxyt éppen azért szerettük hallgatni régebben,mert nem a rádió1 szutykait játszotta.Most már sajna lesüllyedt az r1 szintjére,nem pedig felnőtt(!),ahogyan azt egy forumozó korábban elég helytelenül írta...
Szerintem a zenei paletta így annyival lett jobb, hogy nem mindig ugyanazokat a számokat hallhatjuk, szóval lehet, hogy hígult, de nem olyan unalmas.
benjamin írta:De örülök már nem szentgyörgyi ákos mondja a hírcentrum média híreit.
Mivel ketten mondanak híreket, valszeg szabadságra ment. De azért örülj. Dóri sem volt pénteken, lehet együtt mentek :hehe:

Végszó: A roxy nem R&B-t játszik jelenleg, hanem houset, R&B-t, és a Revlutionék révén funkyt is. Mivel szinte az egész délutánt lefedik a kivánságműsorok, az a hallgatókon múlik mi megy. Érdekes azért , hogy a kiviműsorokban is sokan kérnek R&B számokat függetlenül attól, hogy szerintetek nem trendi.

Ez van, ahány ház annyi szokás. Vagy megszoksz, vagy megszöksz. :chinese:
 #54260  Szerző: Cicoo

Snake írta:az árenbí menő, ez tény és ha aztmondod h szar akkor kinéznek, még ha ugyanezt gondolják is. Pedig szar.
Sajnos. :( De mostanság már egyre nagyobb az átfedés az elektronikus tánczenék és az r'n'b között.
 #54243  Szerző: tomee

Ez egy rém egyszerű dolog. Akik mostanság nőnek fel, azoknak az ilyen jellegű zene az alap. Én nem ilyeneken nőttem fel, tehát nem tartom érdekesnek, és mivel futószalagon gyártott zenék, olyanok is, amilyenek.

A Roxy azzal, hogy most ezeket játssza, plusz még az elmúlt 10-12 év mindenféle zenéjét, tökéletesen lezárja a saját 15-29-es korosztályát. Legalábbis elviekben. Feltételezem, valami ilyesmi lehet a jelenlegi koncepció. Kár, hogy a R1 ugyanezt csinálja.

De ha nem lenne R1, akkor is ilyeneket kéne játszania, mert ezzel ér el nagy közönséget. House, Dance és Trance zenével konkurencia nélkül sem tudna elérni negyed/fél millió embert. A Rise se tud.
Ha Budapesten 10 millióan laknának, vagyis nagyobb lenne a potenciális hallgató tábor, akkor lenne rá esély.
 #54206  Szerző: Snake

az árenbí menő, ez tény és ha aztmondod h szar akkor kinéznek, még ha ugyanezt gondolják is. Pedig szar.
 #54178  Szerző: Dani

tomee írta:A R1 még mindig a tömegigényekhez igazodik. Hogy az mennyire igénytelen, vagy nem, más kérdés, a popkultúra sohasem az igényességről szólt. Vagy 15 éve mindenki, aki az Ace of Base-re ropta igénytelen volt!?

Igen, igen, tudom, manipulálva vannak az adatok, és a Roxy biztos a leghallgatottabb volt Budapesten, mert a Dance és House zenét mindenki szereti, ellentétben az igénytelen és szar RnB-vel. Különben is, annyira jó fej ott mindenki, hogy is lehetne őket nem szeretni!? Biztos a kétmilliós fővárosban mindenki ugyanígy gondolkodik…
Ha érdekel,én például egy 30-as létszámú osztályba járok,és megfigyelésem szerint egyik sem rajong az R&B zenékért!Általában inkább House-t hallgatnak,vagy Rock zenét...Az R&B és a Pop általában a "plázacicák" körében népszerű műfaj,nekem legalábbis ez a megfigyelésem.A mondandóm lényege az,hogy egyáltalán nem igényli a nagy tömeg az R&B-t,inkább a Disco vagy a Rock a legnépszerűbb.
 #54170  Szerző: tomee

A R1 még mindig a tömegigényekhez igazodik. Hogy az mennyire igénytelen, vagy nem, más kérdés, a popkultúra sohasem az igényességről szólt. Vagy 15 éve mindenki, aki az Ace of Base-re ropta igénytelen volt!?

Igen, igen, tudom, manipulálva vannak az adatok, és a Roxy biztos a leghallgatottabb volt Budapesten, mert a Dance és House zenét mindenki szereti, ellentétben az igénytelen és szar RnB-vel. Különben is, annyira jó fej ott mindenki, hogy is lehetne őket nem szeretni!? Biztos a kétmilliós fővárosban mindenki ugyanígy gondolkodik…
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 333