RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#54511  Szerző: tommyboy32

mondhatom szép...tóth gábor...pisiről és kakáról beszélget..ebédidő közben...szép...gyalázatos!!!!! ez minősíti a műsorvezetőt.
 #54428  Szerző: jimmer

CsatlaKozsóm! :) Még sokat és kevés NMHH-t. Tudjátok: egészség legyen, meg térerő! :)

Andrew5: nem véletlen írtam, amit. sajnos a te kijelentéseid, állításaid az esetek 99%-ban nem voltak igazak jazzfm-el kapcsolatban, ezért reagáltam így, ahogy. szerintem egyébként mindenki vette az adást, aki egy kicsit is képben van veled és a jazzfm-el kapcsolatosan.

nyikolaj: nem én kértem a kinevezést, kaptam. miért? ne kérdezd, de lehet van néminemű közöm a rádiózáshoz, talán több mint itt sok okoskodónak. az apró csipkelődést pedig egyáltalán nem tartom alaptalannak. na meg egy kis poén jobban elfér itt mint az állandó okoskodás, veszekedés. de javíts ki ha tévednék -én is emberből vagyok-

üdv
 #54420  Szerző: Obladioblada

Isten éltesse a rádiót...

Ha azt nézzük, hogy legutóbb az Expressz kb. eddig bírta, akkor már jók vagytok. :)

(Vegyétek úgy, hogy nyaltam. :D)
 #52564  Szerző: nyikolaj

És még Globális moderátor!!! :x
 #52533  Szerző: Andrew5

jimmer írta:Előbb legyen kész a 120 m2 -es stúdió :lol:
Ha neked a segítségnyújtással is bajod van komám akkor nemhinném hogy sok beszélgetnivalónk lenne.... Erre szokták mondani hogy vannak fura emberek...

Egyébként meg mivan ha kész a stúdió csak nincs közzétéve még?
 #52524  Szerző: csattila

Szerencse, h az adónak nem lett baja.
 #52523  Szerző: mjoel

donder írta:Van valakinek hangfelvétele arról, amikor a villám pont belecsapott a transmitterbe?? (92.4-ről)
Ha picit jobban figyeltél volna akkor nem írnál ilyeneket. Nem az adóba csapot bele hanem az árbocba. Ha az antennát érte volna akkor az adó sem élte volna túl.
Sajnos ezek (Villám csapás, 90-120 Km/h szél) olyan dolgok amiket akármennyire is szeretnél elkerülni nem biztos, hogy sikerül és felkészülni sem tudsz rá. A természet mindig is az ember felett állt.

Fura volt ma reggel fehér zajt hallani a 92.4-en minden esetre örülök , hogy helyre tudták állítani a dolgokat.
üdv. ismét az éterben Rádió Eper
 #52514  Szerző: mimi

donder írta:Van valakinek hangfelvétele arról, amikor a villám pont belecsapott a transmitterbe?? (92.4-ről)
Valószínűleg annyit hallanál, hogy szól, aztán nem szól. Egyébként meg eléggé gázos egy ilyen kérést bedobni, amikor valahol ekkora kár történik.
 #52510  Szerző: donder

Van valakinek hangfelvétele arról, amikor a villám pont belecsapott a transmitterbe?? (92.4-ről)
 #52480  Szerző: Snookie

Köszi szépen a felajánlásokat, szerencsére ahogyan olvashattátok, nem történt komolyabb probléma, hála valószínűleg a szünetmentesnek..
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 45