RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#54702  Szerző: Gyurii91

Alkotmány is új lesz! ^^
 #54519  Szerző: nyikolaj

Peeeeeeeeeeeeeersze!! :shoot:
Ne legyen igazad! :)
 #54505  Szerző: LuciFerko

mimi írta:Ugyanakkor az is lehet, hogy az új médiatörvényt megvárják, mielőtt döntenének, talán a megkezdett pályázati eljárásokat is megszakítják, hogy az új feltételek szerint írják ki újra.
Na az bebaszna, felvetne nem kevés alkotmányosság aggályt :x
 #54503  Szerző: mimi

Zoey írta:Ez csak a kisköz frekikre vonatkozik, vagy úgy általában?
Magyarul a márciustól kezdve ORTT-hez pl. helyi ker. frekikre beérkezett pályázatok, jövő tavaszig nem kerülnek elbírálásra?!?? :o
Kérdem én, mit csinálnak addig a mélyen tisztelt NMHH tagok?
Szerintem a helyi frekik előnyt élveznek, mégiscsak van valami jelentőségük, szemben mondjuk a kisközösségivel, ha az NMHH szemszögéből nézem. És általában el lesznek foglalva szerintem azzal, hogy a politikai változás a médiában is érvényesüljön. Ugyanakkor az is lehet, hogy az új médiatörvényt megvárják, mielőtt döntenének, talán a megkezdett pályázati eljárásokat is megszakítják, hogy az új feltételek szerint írják ki újra.
 #54498  Szerző: Cicoo

Zoey írta: Kérdem én, mit csinálnak addig a mélyen tisztelt NMHH tagok?
Felveszik a fizetésüket és elköltik.. :sealed:
 #54496  Szerző: LuciFerko

jimmer írta:tegnap beszéltem telefonon a műsorszolgáltatási osztállyal. azt mondták a szeptemberi pályázatok elbírálása csak jövő kora tavasszal esedékes, hiszen még a március 1-el beadottakkal sem foglalkoztak.
és a tavasszal beadottakkal mikor foglalkoznak?
 #54493  Szerző: Zoey

jimmer írta:tegnap beszéltem telefonon a műsorszolgáltatási osztállyal. azt mondták a szeptemberi pályázatok elbírálása csak jövő kora tavasszal esedékes, hiszen még a március 1-el beadottakkal sem foglalkoztak.
Ez csak a kisköz frekikre vonatkozik, vagy úgy általában?
Magyarul a márciustól kezdve ORTT-hez pl. helyi ker. frekikre beérkezett pályázatok, jövő tavaszig nem kerülnek elbírálásra?!?? :o
Kérdem én, mit csinálnak addig a mélyen tisztelt NMHH tagok?
 #54492  Szerző: mimi

:S Úgy gondolom, hogy nem a lehetőségek évei állnak előttünk. A közösségi rádiózás szabályozása is csak végtelenül leegyszerűsített, sokszor értelmezhetetlen és életszerűtlen műsoridő-arányszázalékok számonkérését jelenti, továbbra is. Ennél én többnek és másnak gondolom.
 #54488  Szerző: jimmer

tegnap beszéltem telefonon a műsorszolgáltatási osztállyal. azt mondták a szeptemberi pályázatok elbírálása csak jövő kora tavasszal esedékes, hiszen még a március 1-el beadottakkal sem foglalkoztak.
 #54344  Szerző: LuciFerko

Tán a pályázat beadására rá 1 év mulva meg lehet az engedély :punch:
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 164