RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#54767  Szerző: lali87

Az Ezeröcsi (inkább Neo premier) utáni beszélgetős műsorokat törölni kellene Kalácskával együtt, egy Dumakanyarhoz hasonló hajnali műsor viszont jó lenne akár Kalácskával is, de ez a végtelen hosszú beszélgetős esti műsor nem ebbe a rádióba való.
 #54763  Szerző: puszilgatógép

Szelerailway írta:Azért az már lassan a ciki kategória,hogy Budapesten,ez a jobb reménységgel indult rádió,a Klubrádióval lesz egy szinten hallgatottságban.Ez mindent elárul erről az adóról.

http://www.brandtrend.hu/hir/4538/csucs ... gatas.html
Majd mikor a tulajdonos a zsebén érzi a bevételcsökkenést akkor rendet rak. De ha minimális hallgatottsággal nagy profitot csinál, addig jó így a tulajdonosnak is. Nézd meg a Jazzy is nagyon jó bolt, pedig szerény a hallgatottsága.

A Kalácskát kellene nagyon-nagyon távol tartani a NeoFmtől, egy profi szakember kellene aki összerakja a rádiót úgy istenigazából.
 #54734  Szerző: Gabeedj

Bumeráng az egyenlő Sláger rádió és azt egy másik új adón nehéz eladni.Erősködnek a régi Slágeros hallgatókért és "veszekednek" a Juventusal,de ezzel csak azt érik el,hogy nem lesz hallgatóság .Meg kellene hagyni és engedni ,azt a régi időszakot(január,Február) ahol a rádió még saját pályán járt és egyre népszerűbb volt.Sláger rádió soha nem lesznek ,tovább kellene lépni,mert ez ami most megy minden ,de nem rádió.Csak ha azt nézzük Neo Januárban pl játszott Mobyt ,Linkin parkot,Syvert és Lasgot ,most ilyen még véletlenül sincs.Ahogy elnézem , a jövőben nem is lesz .
 #54689  Szerző: SzD

+
rohadt unalmas, hogy sokan csak ugyanazt tudják hangoztatni, heteken keresztül, szvsz. :x
 #54674  Szerző: Gyurii91

Gabeedj írta:Neo a változatosság rádiója.!!!Minden nap ugyan az és van ami sz..r ,egy nap többször is!Ennek ellenére sokan hallgatják őket..Erre van igény sajnos.Winklerék teljesen bele szürkültek az 1000öcsibe.Pedig,amikor indult szerintem nagyon jó volt,de rájuk erőltették ezt a Sláger rádiós világot és arctalanságot és betanult szövegeket ,így már nem üt akkorát,mint induláskor.Ti,hogy látjátok?
+

Jelenleg a Neo és a Juventus "küzd" a megunt Sláger rádió színvonalért szvsz. :roll:
 #54598  Szerző: Gabeedj

Neo a változatosság rádiója.!!!Minden nap ugyan az és van ami sz..r ,egy nap többször is!Ennek ellenére sokan hallgatják őket..Erre van igény sajnos.Winklerék teljesen bele szürkültek az 1000öcsibe.Pedig,amikor indult szerintem nagyon jó volt,de rájuk erőltették ezt a Sláger rádiós világot és arctalanságot és betanult szövegeket ,így már nem üt akkorát,mint induláskor.Ti,hogy látjátok?
 #54486  Szerző: djlacee

csokie írta:TANKCSAPDA KONCERT MOST!!!!!!
:yes: :yes: :yes:
 #54485  Szerző: csokie

djlacee írta:Ma már másodszor hallom MAROON 5 - MISERY című számát
Én eddig szerettem a Cher számait, de most hogy naponta többször hallom, megutáltam.
  • 1
  • 381
  • 382
  • 383
  • 384
  • 385
  • 584