RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#55159  Szerző: joe

Jani írta:
Gyurii91 írta:Akkor jól tippeltem, akkor csak itt PRO FM 105.3-on! :D
Igen. :)
Nemcsak a PS-t állították át, hanem a PI-t (hálózat azonosítót) is lecserélték. A világosi adó már az E059 -et adja, Nagyvárad és Bihar még a régi E256-ot. 91,3 Temesvár ill. 88,5 Gozna kő adóállomások RDS infóit nem tudom megnézni, mert most dél-nyugat felé néz az antennám...Joe
 #55148  Szerző: Jani

Gyurii91 írta:Akkor jól tippeltem, akkor csak itt PRO FM 105.3-on! :D
Igen. :)
 #55147  Szerző: Gyurii91

Akkor jól tippeltem, akkor csak itt PRO FM 105.3-on! :D
 #55146  Szerző: Jani

Gyurii91 írta:Helyzetjelentés!

105,3-n RDS csere: PRO_FM__ 105,3_FM és megjelent TP (mint Sláger-Neo változáskor.)

107,9 változatlan INFO_PRO 107,9_FM

107,6 nem jött RDS, de véleményem szerint az is még INFO PRO.

Gondolom azért változott hamarabb, mert belőtték aradi 92.1-re a Pro Dance-t, és akkor már a 105,3-t is módosították. (hétvégén még ugyanaz ment mint a többi Info Pro frekin.)

(INFO) PRO FM-ről most ennyi! :)
107.6 is Info_Pro az RDS.
 #55143  Szerző: Gyurii91

Helyzetjelentés!

105,3-n RDS csere: PRO_FM__ 105,3_FM és megjelent TP (mint Sláger-Neo változáskor.)

107,9 változatlan INFO_PRO 107,9_FM

107,6 nem jött RDS, de véleményem szerint az is még INFO PRO.

Gondolom azért változott hamarabb, mert belőtték aradi 92.1-re a Pro Dance-t, és akkor már a 105,3-t is módosították. (hétvégén még ugyanaz ment mint a többi Info Pro frekin.)

(INFO) PRO FM-ről most ennyi! :)
 #54764  Szerző: Gyurii91

donder írta:
Gyurii91 írta:Ok, de azért az RDS változhatna már... :hehe:
A Gazdasági HaB-i frekijeinek RDS-ID-jei is (váltás utáni 1 hónapig) RADIOFUN volt...
Akkor majd decemberre csak változik az INFO PRO is... ^^
 #54752  Szerző: donder

Gyurii91 írta:Ok, de azért az RDS változhatna már... :hehe:
A Gazdasági HaB-i frekijeinek RDS-ID-jei is (váltás utáni 1 hónapig) RADIOFUN volt...
 #54722  Szerző: Gyurii91

Ok, de azért az RDS változhatna már... :hehe:
 #54708  Szerző: LuciFerko

centerweb írta:Ahol szimultán fog két adóról menni, ott az egyikre majd megy a Pro FM Dance, vagy valami...
valszeg, mert a ProFM Dance már több éve megy Bukaresten a 89.5 mhz-en.
 #54706  Szerző: centerweb

Gyurii91 írta:
donder írta:Igen... Szerintem az Info Pro messze a legjobb volt a Debrecenben vehető rádiók közül... (Valójában nem is értem hogy miért ment tönkre... Ennyire (bocsánat de...) hü*yék a románok hogy nem adnak a minőségre?) :wailing:
Igényes (Nem is olyan nagyon régi) zenék mentek, nem ezek a mai szarok. (tisztelet a kivételnek, pl.: Robbie Williams - You Know Me...)

A Radio "Twenty-one" sem rossz... R1-et vígan lepipálja... Esténként remek remixek futnak, remek DJ-kel... 8-)

A Pro FM frekijei meg...
Most van olyan település, ahol 2 vagy több frekvencián is ugyanaz megy...
Majd megkérdezem Daniel-t (Zvartoshu-t) hogy mi is lesz velek... :)
Szerintem 105.3 és a 107.9 megfog szűnni, vagy megkapja új rádió adó. One FM vagy Vibe FM, mivel azon a hivatalos forráson abban a táblázatban úgy volt, hogy bővült pl. Oradea 107.6, de a 107.9 nem szerepel ott hanem valami más megyében.

Ja, és Aradnál 92.1 (jelenlegi) van feltüntetve, nem a 105.3. :unott:
Persze hogy nem szerepel, mert az van írva, hogy néhány hely, ahol újonnan fogni lehetlesz a Pro FM-et. Az összes eddigi Info Pro adón a Pro FM fog szólni, egyik sem fog megszűnni, különben nem lenne nekik a legnagyobb kereskedelmi rádiós lefedettség. Ahol szimultán fog két adóról menni, ott az egyikre majd megy a Pro FM Dance, vagy valami...
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 151