RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#54885  Szerző: Cicoo

Akkor ezek szerint nem csak szerintem nem való rádióba (B. Panna). Jómúltkorában bekapcsoltam a rádiót vasárnap, és mikor meghallottam ezt az erőltetett bájolgást, reflexből nyomtam is ki.. De amikor a Neo-s kérdőívben a médiaszemélyiségeket kellett pontozni, egy csomóan adtak neki 3-5 pont közti eredményt. (Az 5-ből.) Szerintem az emberek negyede se hallgatta a rádiót abban az idősávban, de ez mellékes. Szóval, ha ez bármit számít a Neo-nak (gondolom azért rendelték a kutatást), akkor van egy olyan érzésem, hogy Pannácska marad még egy darabig. Gondolom addig, amíg a cukorszirupos nyál el nem tömíti a mikrofont meg a rádiók hangszóróit..
 #54874  Szerző: akosfive

A szakmaiság hiányára gondoltam hogy nem tud kérdezni. Egy újságíró, rádiós vagy tévés enélkül nem is újságíró, rádiós, vagy tévés. Panna pedig nem tud kérdezni...

És akkor nem vádoltam, csak kijelentettem. :)
 #54873  Szerző: SzD

a pannáról alkotott véleményeddel egyetértek. az mellékes, hogy engem is irritál a hangja, beszédstílusa, de mióta ő vette át a műsort, a színvonal is erősen lecsökkent. régebben az sem volt akadály, ha valaki nem országszerte ismert, vagy celeb. sokkal érdekesebbek voltak a polett által elkészített beszélgetések, és érdekesebb emberek voltak a vendégek. február-március környékén ezt a műsort még hallgattam. azóta már ezt sem. azt hiszem, túl nagy elvárásaim voltak a cafés "háttér" miatt.
 #54872  Szerző: akosfive

Bár nekem szimpatikus lenne a Neo alapkoncepciója, jelenleg tényleg rohadtuk szét vannak esve. Van úgy, hogy Ment egy szám a Bumerángban, ment utána Varga Katánál, és mondjuk leadják ezt még az Ezeröcsiben is.

Én hiszem, hogy van létjogosultsága a rádiókban ilyen beszélgetésműsoroknak (Portré, vagy Magyar hangok), nagyjából úgy, olyan formában mint most, ám azt nem hiszem, hogy ezeket Kalácska Gábornak vagy Balázsi Pannának kellene vezetni.

Kalácska Gábor ugyanis olyan sablonos (lásd a megszólalásai, kérdései), hogy szerintem még a riportalany is nehezen tudná eldönteni hogy egy keverőpultből jött a kérdés vagy valóban kalácska kérdezett. Számtalanszor volt, hogy munkából hazajövet az Ezeröcsi végét hallgattam és utána Premiert. Nyáron azt hittem azért van sok szó szerinti ismétlés, mert hát mégis szüneten lehet. de bakker, most mikor tudom hogy új, mert új zenét konferál fel, akkor is ugyanazt az átkötő, felkonf vagy akármi szöveget olvassa be. Ezáltal pedig szánalmassá válik.

Balázsi Pannáról már nem ilyen hosszú a véleményem: irritál a cincogása, irritál, hogy nem tud kérdezni, forog a gyomrom, ha hallom. Egyszerűen nekem gejl.

A Bumerángban csak az nem tetszik a régihez képest, hogy túlzottan erőltetik ezt a telefonáljunk valakinek 8 után. Inkább továbbra is két témát kellene átbeszélni, akkor mindenki jobban nevet. Nem kell komolykodni, nem megy nekik, a műmájerkedés meg erőltetett.

De hogy jót is mondjak: Április után most végre sikerült a hírek gumizenét is elkészíteni (ugye eddig a megújulás csak az óranyitóra, sportra közlekedésre, meg idójárásra vonatkozott. És az Ezeröcsi nekem verhetetlen:)

A zenei kínálatról is rövid a véleményem: megvan benne minden, ami által jó lehetne, csak kellene valaki, aki szerkeszti, és a neve különbözik attól hogy Winamp (erős túlzás, tudom, de szerintem értitek).

:)
 #54800  Szerző: Gabeedj

A kétszereplős verseny ,lásd Neo Class és tv2 Rtl,az nem verseny.HA lenne egy nevető 3dik ,akkor biztosan jobban küzdenének a bevételért és jobban oda figyelnének az egész rádióra.
Neo lassan a Klubrádió szintjén ,a Juventus megelőzi ,kicsit rendet kellene tenni a fejekben odabent.Lehet vannak reklámozok és elég sok ,a Bumeráng miatt,de ha azt látják a befektetők,hogy álló víz a rádió,akkor egy idő után tovább állnak.Erősnek tűnő adó volt,de most azt érzem,hogy elég szétszórt ,akár műsorvezetőket,akár az egész rádiót nézem..Igazság,hogy a klub rádiót sem hallgatják sokan mégis terjeszkedik és bőven megél és úgy gondolom a Neo is simán megél majd .Nem lesz gond azzal,hogy változtassanak,mert nem fognak hiszen 2 dudás van egy csárdában,ha az egyik jobban zenél,attól még a másik is zenélhet,csak kevesebben hallják ,de ott van és ezzel visszatértem a hozzászólásom elejéhez,nincs igazán verseny,csak majmolás és copyzás megy...
 #54790  Szerző: mimi

LuciFerko írta:Kádár Tomi szégyelld magad.
Van még köze hozzá?
Egyébként lehet, hogy így is megéri nekik, a TV2 állítólag kisebb nézettség mellett jobb üzleti eredményt ért el, mint az RTL. Egy kétszereplős piac egyébként nem verseny, kíváncsi leszek például, hogy mi lesz a kereskedelmi tévék terén az analóg lekapcsolás után.
 #54788  Szerző: LuciFerko

Kádár Tomi szégyelld magad.
 #54787  Szerző: csokie

Ma az Ezeröcsiben a homoszexuális állatokról volt szó mikor pont odakapcsoltam...

Csökkent a szint nem is kicsit...

Ha egyáltalán volt...
 #54769  Szerző: lali87

ravasz írta:Ezt vállalták, ez van.

Hidd el, hogy nem emiatt az esti pár óra miatt ilyen fos a hallgatottság. Az egész rádiót törölni kellene, ahogy van és tiszta lappal, új névvel kezdeni. Ugyanez vonatkozik a Roxy-ra is.
Van benne valami ;)
 #54768  Szerző: ravasz

Ezt vállalták, ez van.

Hidd el, hogy nem emiatt az esti pár óra miatt ilyen fos a hallgatottság. Az egész rádiót törölni kellene, ahogy van és tiszta lappal, új névvel kezdeni. Ugyanez vonatkozik a Roxy-ra is.
  • 1
  • 380
  • 381
  • 382
  • 383
  • 384
  • 584