Bár nekem szimpatikus lenne a Neo alapkoncepciója, jelenleg tényleg rohadtuk szét vannak esve. Van úgy, hogy Ment egy szám a Bumerángban, ment utána Varga Katánál, és mondjuk leadják ezt még az Ezeröcsiben is.
Én hiszem, hogy van létjogosultsága a rádiókban ilyen beszélgetésműsoroknak (Portré, vagy Magyar hangok), nagyjából úgy, olyan formában mint most, ám azt nem hiszem, hogy ezeket Kalácska Gábornak vagy Balázsi Pannának kellene vezetni.
Kalácska Gábor ugyanis olyan sablonos (lásd a megszólalásai, kérdései), hogy szerintem még a riportalany is nehezen tudná eldönteni hogy egy keverőpultből jött a kérdés vagy valóban kalácska kérdezett. Számtalanszor volt, hogy munkából hazajövet az Ezeröcsi végét hallgattam és utána Premiert. Nyáron azt hittem azért van sok szó szerinti ismétlés, mert hát mégis szüneten lehet. de bakker, most mikor tudom hogy új, mert új zenét konferál fel, akkor is ugyanazt az átkötő, felkonf vagy akármi szöveget olvassa be. Ezáltal pedig szánalmassá válik.
Balázsi Pannáról már nem ilyen hosszú a véleményem: irritál a cincogása, irritál, hogy nem tud kérdezni, forog a gyomrom, ha hallom. Egyszerűen nekem gejl.
A Bumerángban csak az nem tetszik a régihez képest, hogy túlzottan erőltetik ezt a telefonáljunk valakinek 8 után. Inkább továbbra is két témát kellene átbeszélni, akkor mindenki jobban nevet. Nem kell komolykodni, nem megy nekik, a műmájerkedés meg erőltetett.
De hogy jót is mondjak: Április után most végre sikerült a hírek gumizenét is elkészíteni (ugye eddig a megújulás csak az óranyitóra, sportra közlekedésre, meg idójárásra vonatkozott. És az Ezeröcsi nekem verhetetlen:)
A zenei kínálatról is rövid a véleményem: megvan benne minden, ami által jó lehetne, csak kellene valaki, aki szerkeszti, és a neve különbözik attól hogy Winamp (erős túlzás, tudom, de szerintem értitek).