RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#55048  Szerző: benjamin

puszilgatógép írta:
benjamin írta:Addig mi volt a reggeli műsor?
Szólt a zene néhány megszólalással és hírekkel. Kb úgy, mint most az MR2n.
Köszi.
 #55046  Szerző: Ghee

puszilgatógép írta:
lali87 írta:Az amerikaiak nem hoztak s...t se (pénzen, technikán, stíluson és persze a tapasztalaton és a profizmuson kívül)
Csak ezt hozták? Jah, végülis ez tényleg semmi... A pénzen kívül a Neoból pont ezek hiányoznak: technika, stílus, tapasztalat és profizmus. A neten tartalékon tartott Sláger hangzásban (és zenei szerkesztésben is) veri a Neot, ott normálisan be voltak a mikrofonok is állítva. A Slágert összerakták az amerikaiak és nem kapkodtak összevissza, hanem szép lassan finomítottak rajta és egy kicsit mindig változott. Ott volt igazi programming műsorfolyam és zenei szerkesztés is, nem mint a Neonál.
A Neo-nál már rég óta dolgoznak volt Slágeres emberek a hangzáson és egyéb területeken...
 #55045  Szerző: centerweb

puszilgatógép írta:
djlacee írta:A technika aztán abszolút nem hiányzik
Jah, csak éppen beállítani meg használni nem tudják. A hangzás még mindig messze elmarad a Slágerétől, csak már mindenki elfelejtette hogy szólt anno a Sláger. Ott volt minden adónál külön hangprocesszor, itt meg van össszesen egy. A többiről nem is beszélve...
Így van, a technika és még sok más minden adott, csak a kihasználás nem megy teljes kapacitással

Ezt a minden adónál külön processzor dolgot viszont nem értem, és szerintem nem is logikus. Miből gondolod? Ugyanúgy szólt mindenhol, nemde? Annak mi értelme van, hogy a keverőből kijövő nyers jelet ugyanolyanra processzálja minden adónál 1-1 proci, mint, hogy van egy, és azt küldik szét mindenhová?
 #55042  Szerző: puszilgatógép

djlacee írta:A technika aztán abszolút nem hiányzik
Jah, csak éppen beállítani meg használni nem tudják. A hangzás még mindig messze elmarad a Slágerétől, csak már mindenki elfelejtette hogy szólt anno a Sláger. Ott volt minden adónál külön hangprocesszor, itt meg van össszesen egy. A többiről nem is beszélve...
 #55040  Szerző: djlacee

A technika aztán abszolút nem hiányzik
 #55039  Szerző: puszilgatógép

lali87 írta:Az amerikaiak nem hoztak s...t se (pénzen, technikán, stíluson és persze a tapasztalaton és a profizmuson kívül)
Csak ezt hozták? Jah, végülis ez tényleg semmi... A pénzen kívül a Neoból pont ezek hiányoznak: technika, stílus, tapasztalat és profizmus. A neten tartalékon tartott Sláger hangzásban (és zenei szerkesztésben is) veri a Neot, ott normálisan be voltak a mikrofonok is állítva. A Slágert összerakták az amerikaiak és nem kapkodtak összevissza, hanem szép lassan finomítottak rajta és egy kicsit mindig változott. Ott volt igazi programming műsorfolyam és zenei szerkesztés is, nem mint a Neonál.
 #55038  Szerző: djlacee

Akkor én kínoztam anyut a Slágerrel, OIRT-on hallgattam :shock: ő mindig is Kossuth-os volt :)
 #55036  Szerző: LuciFerko

jah, akkoriban minden anyuka a slágerrel kínozta a gyereket :D
 #55035  Szerző: puszilgatógép

benjamin írta:Addig mi volt a reggeli műsor?
Szólt a zene néhány megszólalással és hírekkel. Kb úgy, mint most az MR2n.
 #55030  Szerző: benjamin

Addig mi volt a reggeli műsor?
  • 1
  • 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • 382
  • 584