RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#55111  Szerző: csokie

Nekem sikerült a BME mellett is fogjam viszonylag stabilan, a Gellért-hegyen is. :) De Pilis volt a rekord :) És tutira nem a Kék-Duna volt mert elkaptam a híreket rajta pont. Eksü ha járok megint a Pilisben akkor felveszem :)

A helyiradiok.hu-ról a vételkörzete:
http://www.helyiradiok.hu/radio/200810/ ... ea_500.jpg
 #55109  Szerző: LuciFerko

Cicoo írta:
Pasa írta:
csokie írta:Lakihegy Rádió FM 107 ..........
Ja, értem. Csakhogy az meg nemigen fogható pl. Óbudán, még hegyen sem.
Ahogy kiérünk Dunaharasztinál az M0-ra (asszem, az már az, ott a fenyőfáknál), már csak a sercegés van, meg néhány hangfoszlány. Bp. területén én még sehol sem csíptem el, és Harasztin a HÉV állomástól már csak sercegve jön. A Lakihegyről azt hallottam, hogy a Kék-Dunával szoktak keveredni. Vannak olyan szakaszok, ahol 100 m-enként hol az egyik jön, hol a másik - állítólag. Én nem próbáltam ki, nem sűrűn járok "Szigetborzasztón".
igen m7-es szászhalombatta és velence közt :D
 #55106  Szerző: Cicoo

Pasa írta:
csokie írta:Lakihegy Rádió FM 107 ..........
Ja, értem. Csakhogy az meg nemigen fogható pl. Óbudán, még hegyen sem.
Ahogy kiérünk Dunaharasztinál az M0-ra (asszem, az már az, ott a fenyőfáknál), már csak a sercegés van, meg néhány hangfoszlány. Bp. területén én még sehol sem csíptem el, és Harasztin a HÉV állomástól már csak sercegve jön. A Lakihegyről azt hallottam, hogy a Kék-Dunával szoktak keveredni. Vannak olyan szakaszok, ahol 100 m-enként hol az egyik jön, hol a másik - állítólag. Én nem próbáltam ki, nem sűrűn járok "Szigetborzasztón".
 #55099  Szerző: Pasa

Ghee írta:Blaupunkt fejegységet nyomtak bele az Omegába?
Az eredeti olyasmi volt, de most egy ZENEC márkájú svájci érintős van benne.
Nem videóztam, mert nem volt mit. Az egri Gazdaságinak nyoma sincs. Az M0-ás délkeleti szakaszán sztereóban a Bartók jött, máshol, pl. a Rózsadombon meg a szlovák. Valószínűleg nem erre van irányítva az adóantenna.
 #55084  Szerző: Snake

Mert nem értenek az emberek a jó tulajdonságaihoz.
 #55078  Szerző: csokie

Kétségtelen, hogy a Blaupunkt-ot nem übereli a Kenwood fejegység, de azért egyik sem rossz :)
Amúgy: Blaupunkt rádiók miért ilyen ritkák nálunk kishazánkban? Alig lehet kapni, ahol meg lehet, ott csak 3-4 típus van. Vagy én keresgélek rossz helyen.
 #55074  Szerző: Ghee

Pasa írta: Amúgy az én autórádióm gond nélkül szétválaszt két egymástól 0,1 MHz-re lévő nem túl erős adót. Ha sikerül, levideózom majd. Kérdés, jön-e itt majd a 106,9 Gold FM?
Blaupunkt fejegységet nyomtak bele az Omegába?
 #55072  Szerző: csokie

Pasa írta:Te egy mágus vagy! ;) Amúgy az én autórádióm gond nélkül szétválaszt két egymástól 0,1 MHz-re lévő nem túl erős adót. Ha sikerül, levideózom majd. Kérdés, jön-e itt majd a 106,9 Gold FM?
Hajrá Mester, várjuk a videód! Jó terjedést ;)
 #55070  Szerző: Pasa

csokie írta:Pilisborosjenőn tudtam fogni egy Panasonic autórádióval, és egy 60 cm-es botantennával (V polár). Nem tropo volt.
Te egy mágus vagy! ;) Amúgy az én autórádióm gond nélkül szétválaszt két egymástól 0,1 MHz-re lévő nem túl erős adót. Ha sikerül, levideózom majd. Kérdés, jön-e itt majd a 106,9 Gold FM?
 #55069  Szerző: Jani

Ma Pestről jöttem haza és Cegléd körül jött a 106.9.Jó minőségben Szolnok és Kenderes között jött a legjobban.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 222