RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#55881  Szerző: Dani

Mit szóltok a legújabb hallgatottsági adatokhoz?A roxy elég hátul kullog a listán,bár nem is csodálkozom...
 #55149  Szerző: tomee

Ízlések és pofonok.
 #55132  Szerző: benjamin

Dani írta:Nem volna semmi baj a Roxyval,ha azt a zenei vonalat követné,vagy legalábbis hasonlót,mint a Risefm,mint korábban is tette.Ezzel a mostani arculatával csak bohócot csinál magából...
Ja és jó volna,ha egész nap nem csak kívánságműsor menne,mert nagyon uncsi,lejárt lemez,továbbá elfogadhatatlanul sok a duma a hétköznap délután ötkor kezdődő "Roxy live" című műsorukban,mivel ez egy zenés rádió elvileg,akkor nem beszélni kellene,hanem JÓ zenéket játszani és maximum egy percet beszélni a zenék között!
Ez a roxy egy kalap sz***r reggel zenék mennek(ami a délutáni sávban krllene)Délután meg csak beszélnek (roxy live)
Amúgy az lenne jó a roxy-nak szerintem ha olyan zenéket játszanának mint a román pro fm-en.
 #55131  Szerző: Dani

Nem volna semmi baj a Roxyval,ha azt a zenei vonalat követné,vagy legalábbis hasonlót,mint a Risefm,mint korábban is tette.Ezzel a mostani arculatával csak bohócot csinál magából...
Ja és jó volna,ha egész nap nem csak kívánságműsor menne,mert nagyon uncsi,lejárt lemez,továbbá elfogadhatatlanul sok a duma a hétköznap délután ötkor kezdődő "Roxy live" című műsorukban,mivel ez egy zenés rádió elvileg,akkor nem beszélni kellene,hanem JÓ zenéket játszani és maximum egy percet beszélni a zenék között!
 #55112  Szerző: Cicoo

tomee írta: Én igazából azt nem értem, hogy minek van, kép-videó galéria, fórum, klub, stb., mikor ezek közül gyakorlatilag minden már a Facebook-on zajlik?
Azt hiszem, ezt hívhatjuk akár látványrádiózásnak is..
 #55101  Szerző: tomee

steve írta:
tomee írta:A honlapra el kéne itt-ott pár update, mert újfent kissé el lett hanyagolva.
El kéne az már sok-sok éve.
Tulajdonképpen mikor nem volt elhanyagolva?
Én igazából azt nem értem, hogy minek van, kép-videó galéria, fórum, klub, stb., mikor ezek közül gyakorlatilag minden már a Facebook-on zajlik?
 #55088  Szerző: steve

tomee írta:A honlapra el kéne itt-ott pár update, mert újfent kissé el lett hanyagolva.
El kéne az már sok-sok éve.
Tulajdonképpen mikor nem volt elhanyagolva?
 #54999  Szerző: tomee

A honlapra el kéne itt-ott pár update, mert újfent kissé el lett hanyagolva.
 #54819  Szerző: Cicoo

orrhang írta:Mi lenne, ha a Roxy nem megtalálná, hanem kialakítaná már végre saját helyét. Annyira hiányzik a kreativitás, hogy az már fáj. Szerintem viszonylag kevés pénzből is lehet jó reggeli műsort csinálni, ha vannak jó ötletek!
Jogos. 100%-ig jogos. A Roxy egy jó rádió volt, nem kellett volna elrontani. Egy rádióműsorhoz szerintem műsorvezetőn, jó ötleteken, hallgatókat érdeklő beszédtémán meg technikán kívül más nem kell. Meg persze adott esetben zenék. Ha lerakok két darab tízezrest a rádióstúdióban a mikrofon mellé, még nem fognak nekiállni műsort készíteni. Pedig a pénz meglenne rá..
tomee írta:Cicoo, feltételezem, te ingázol ezért emelted ki. A Roxy vételkörzete viszont Budapest és körzete, potenciális hallgatói ide tartoznak. Az más kérdés, hogy a R1 vételi körzete nagyobb.
Igen, napi szinten. De akik nem ingáznak, hanem mondjuk fuvaroznak, a munkájukból kifolyólag sokat utaznak stb. a rádióból hallják a híreket, közlekedési infokat leghamarabb. Egyébként a emlékeim szerint a Roxy nem jön mindenhol szépen az agglomerációban, és kevés olyan fanatikus van, aki addig nem teker/léptet tovább, amíg még pont ki tudja szűrni a sercegésből a hasznos hangokat..
 #54805  Szerző: orrhang

Mi lenne, ha a Roxy nem megtalálná, hanem kialakítaná már végre saját helyét. Annyira hiányzik a kreativitás, hogy az már fáj. Szerintem viszonylag kevés pénzből is lehet jó reggeli műsort csinálni, ha vannak jó ötletek!
  • 1
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 333