RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#55231  Szerző: Zoey

centerweb írta:A tatabányai streamen érdekes dolgokat hallani, sokszor akadnak a zenék, és néha egyszerre szólnak.
Hát ez így tényleg elég érdekes, belehallgattam én is...
Amúgy az N-Joy már igazán kezdhetne vele valamit, hiszen elég régóta működtetik a tesztadást. Mondjuk holnap október, és ugye a hónapok elején történhetnek változások...
 #55230  Szerző: centerweb

A tatabányai streamen érdekes dolgokat hallani, sokszor akadnak a zenék, és néha egyszerre szólnak.
 #55170  Szerző: Cicoo

djlacee írta:Azért kösz, hogy az egyéb terjedéses dolgokat is itt beszélitek meg :)
Ha szerinted ez inkább DX vagy terjedés, akkor pakold át a hsz-eket. :) Annyiban azért kapcsolódik ide, amit írtunk, hogy más környékbeli rádiók be-be szólnak Pestre, de a Gold nem. Legalábbis sík terepen csekkolva nem.
 #55166  Szerző: djlacee

Azért kösz, hogy az egyéb terjedéses dolgokat is itt beszélitek meg :)
 #55161  Szerző: Zsolt

Itt a 91,8 Szent István majdnem tisztán és kicsit gyengébben a 96,2 Kossuth is fogható állandó jelleggel, viszont a Gold FM-nek nyomát se hallom. Mindez persze tetőantennával, úgyhogy nem hiszem, hogy ez a Gold könnyen fogható lenne itt Budapesten ill. környékén.
Ha jobb lesz a terjedés, majd újra ránézek.
 #55150  Szerző: lali87

Hogy offoljak én is egy kicsit:

Egy jobb autórádióval Soroksári út-Vágóhídig lehet fogni. Onnantól már nagyon szakadozik. Álló autóban Budapest belső kerületeiben is bejön RDS nélkül. :-P Mármint a Lakihegy rádió.
 #55141  Szerző: Cicoo

Én csekkoltam a Lakihegyet idefelé a vonaton. Dunaharaszti felsőig okés, Soroksárnál és Pesterzsébetnél foltokban még kivehető, de egyre inkább serceg, számításaim szerint úgy minden 100 m-en lehet találni olyan pontot, ahol még azonosítható, a Soroksári úti vasútállomáson különféle jógagyakorkatok közepette simán lehet olyan pontokat találni, ahol olyannyira okés, hogy nem serceg! :shock: A Soroksári úton Vágóhídig sétálva szintén foltokban el lehet csípni, de nagyon serceg. A 2-es villamoson néztem még Borárosig, de ott már alig-alig lehet olyan pontot találni, ahol még kivehető. Onnantól nem kísérleteztem. Hegyet nem másztam, de ami késik, nem mindig gyorsvonat.. :)
A 106.9-en pedig ugyanúgy Lakihegy volt, én egy szem Goldot nem találtam sehol. Talán némi keveredés szintjén a MűPánál. Ott volt olyan, hogy egy pillanatra valami dijumdishu belehallatszott. De lehet, hogy csak én nyomtam tovább véletlen a rádiót.
 #55138  Szerző: markwahlberg

Az egri 106,9 Mhz déli, dél-keleti irányban autóval mérve Tiszaörsig hallgatható. Ez kb. 50 km légvonalban Egertől. Kelet-nyugati viszonylatban pedig Miskolctól egészen Hatvanig tűrhetően jön. A jövőhéten megnézem Egerből Miskolc felé a Bükkön át is. A hegyekben általában csak a Neo vehető jól, a R1 és a Rádió Eger Felsőtárkánynál után már "meghal".
 #55114  Szerző: csokie

Úgy hirdeti magát, hogy "A Csepel-sziget és a térség első számú rádiója".
 #55113  Szerző: Cicoo

csokie írta:Nekem sikerült a BME mellett is fogjam viszonylag stabilan, a Gellért-hegyen is. :) De Pilis volt a rekord :) És tutira nem a Kék-Duna volt mert elkaptam a híreket rajta pont. Eksü ha járok megint a Pilisben akkor felveszem :)

A helyiradiok.hu-ról a vételkörzete:
http://www.helyiradiok.hu/radio/200810/ ... ea_500.jpg
A hivatalos vételkörzet nem Szigetszentmiklós..? :roll: De ez már erősen off.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 222