RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#58534  Szerző: Snake

Nyomj rá az új hozzászólások gombra
 #58533  Szerző: SzD

Nekem sem... és kifejezetten hiányzik. Könnyebb úgy áttekinteni az aktuális hozzászólásokat. :(
 #58531  Szerző: tom1208

Nekem sem működik az Aktív témák gomb... :(
 #58529  Szerző: Galaxy

Urak!

Nálatok az Aktív témák gomb működik? mert nekem találat nélküli listát hoz be, közli hogy nincs aktív téma... nálam van a hiba?
Fehér skin forevvvaaa, legalább nem a fekete képernyőn levő fehér sorok égnek a szemembe... nincs annál idegesítőbb amikor csíkos a szemedbe égett kép :D
 #58513  Szerző: Pasa

Fekete skint kérek! Bánt ez a retinaszaggató fehér háttér. Please!
 #55499  Szerző: mimi

Gyurii91 írta:Nekem anno azt vágták a fejemhez, hogy könnyű más tollával ékeskedni. Igaz az asszem e107 alapú volt. :X.:
Ha úgy akartad eladni, hogy ezt a rendszert te programoztad, akkor jogos, amúgy hülyeség :) Még több, nagy és komoly céges oldal fut pl. Drupal alapon és ott se tüntetik fel. De pl. az mr2.hu is Joomla.
 #55496  Szerző: Cicoo

Gyurii91 írta:
mimi írta:Nem kell feltüntetni. Rengeteg Joomla alapú oldal van, a jobbakon nem tüntetik fel, a gyengébbeknél az előre elkészített template-ből marad ott...
Nekem anno azt vágták a fejemhez, hogy könnyű más tollával ékeskedni. Igaz az asszem e107 alapú volt. :X.:
Na, nézzük csak azt a meta tag-et:

<title>radiosite - Kezdőlap</title>
<meta name="description" content="radiosite.hu - A rádiós portál" />
<meta name="keywords" content="rádió, rádiósite, frekvencia, class fm, neo fm, juventus, rádió1, roxy, deejay, portál, zene, dx, adás, sugárzás, dvb-t, dvb, fm, am, khz, mhz, gold, pelso, part, danubius, sláger, média, mr, radiosite, frekvencia, dab, digitális, freki, lista, dvb-t, nhh, ortt, nmhh, nemzeti, média, hírközlési, hatóság" />
<meta name="Generator" content="Joomla! - Copyright (C) 2005 - 2007 Open Source Matters. All rights reserved." />
<meta name="robots" content="index, follow" />

Tessék, fel van tüntetve. Ctrl+U
 #55482  Szerző: Gyurii91

mimi írta:Nem kell feltüntetni. Rengeteg Joomla alapú oldal van, a jobbakon nem tüntetik fel, a gyengébbeknél az előre elkészített template-ből marad ott...
Nekem anno azt vágták a fejemhez, hogy könnyű más tollával ékeskedni. Igaz az asszem e107 alapú volt. :X.:
 #55458  Szerző: mimi

Nem kell feltüntetni. Rengeteg Joomla alapú oldal van, a jobbakon nem tüntetik fel, a gyengébbeknél az előre elkészített template-ből marad ott...
 #55447  Szerző: Gyurii91

mimi írta:Egyértelműen Joomla, látszik a linkekből.
Elég ratyi, hogy nincs feltüntetve akkor... :(
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 112