RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#55569  Szerző: steve

Elképesztő visszaesés ez, hogy tavaly novemberben 10 ezres zenetárat ígértek (nagyjából lehetett is annyi), mostanra meg ezeket az agyonismételt okádékokat erőltetik.
De persze az ember, ha akarna se tud nagyon olyan rádiót hallgatni, amin tényleg változatos zenék lennének, ne lennének idegesítő ismétlések. Vagy esetleg fel lehet lelni valahol még színvonalas rádiót is? Én magyarok közül egyedül a Jazzy-t tartom elfogadhatónak. Ott érdekes módon a műsorvezetők tudnak beszélni, és némi intelligenciát is ki lehet hallani a hangjukból.
 #55568  Szerző: donder

még tudod törölni...
Katt a szerkesztésre az egyiknél, ott a téma felett van egy jelölőnégyzet, azt pipáld be, elküld, aztán oékézd le, és máris egy hsz-el kevesebb! :)
 #55567  Szerző: akosfive

sorry h kétszer...
 #55565  Szerző: akosfive

Szelerailway írta:Ennél semmitmondóbb közleménnyel régen nem találkoztam:

http://www.mediapiac.com/media/radio/St ... o-FM/4558/

Ezek után még inkább az az érzése az embernek,hogy tényleg semmi koncepciója nincs ennek a rádiónak.Teljes az ötlettelenség,de a duma az nem semmi.
Jajj, dehogyis semmitmondó, kedves Szelerailway!
Egy ilyen közlemény újságíróknak íródott, akiknek megfelelően kellett volna kódolni ezt. Persze a közlemény részleteinek közlése némi magyarázattal könnyebb. Én viszont most megkísérlem dekódolni az üzenetet lényegét :)

"A hallgatottság növelése és a piacvezető szerep elérése mellett a Neo FM számára továbbra is kiemelten fontos a közszolgálati vállalások teljesítése: mind a sugárzott magyar zene arányában, mind az új magyar zenéket és a hazai civil szférát bemutató esti műsoraiban túl is teljesíti kötelezettségeit." - Értsd: ezekben a műsorok ugyan megmaradnak (persze nem tuti hogy ugyanúgy mindennap, arról nem szól a fáma), de pl. a Csalamádé nevű borzalom és egyéb műsorokból elképzelhető h kikerülnek a kötelezően közszolgálatinak csúfolt elemek (mondjuk személy szerint a Csalamádéd üvegestül dobnám ki a kukába, és hoznám vissza Galyák Petrát, még akkor is ha ott meg a füstölő és az ezotéria szagát éreztem rádión keresztül is) eltűnnek majd, és helyette más, korábban esetleg egy másik rádióról ismert elemek visszakerülhetnek.

Apropó visszakerülés. csak nekem tűnt fel, hogy a bumerángba már visszaszivárgott a nyolc és kilenc órás hírek elé az "egy perc az egészségért", és a "zsebbe vágó tippel műsorelem"?

Szóval belátták, hogy gyászosan szerepeltek és az újításaik is bukók voltak. Amit őszintén remélek, hogy a zenetár frissítése után nem lesz olyan hogy egy nap háromszor megy le Melanie Fiona: Monday Morningja pl...
 #55564  Szerző: akosfive

Szelerailway írta:Ennél semmitmondóbb közleménnyel régen nem találkoztam:

http://www.mediapiac.com/media/radio/St ... o-FM/4558/

Ezek után még inkább az az érzése az embernek,hogy tényleg semmi koncepciója nincs ennek a rádiónak.Teljes az ötlettelenség,de a duma az nem semmi.
Jajj, dehogyis semmitmondó, kedves Szelerailway!
Egy ilyen közlemény újságíróknak íródott, akiknek megfelelően kellett volna kódolni ezt. Persze a közlemény részleteinek közlése némi magyarázattal könnyebb. Én viszont most megkísérlem dekódolni az üzenetet lényegét :)

"A hallgatottság növelése és a piacvezető szerep elérése mellett a Neo FM számára továbbra is kiemelten fontos a közszolgálati vállalások teljesítése: mind a sugárzott magyar zene arányában, mind az új magyar zenéket és a hazai civil szférát bemutató esti műsoraiban túl is teljesíti kötelezettségeit." - Értsd: ezekben a műsorok ugyan megmaradnak (persze nem tuti hogy ugyanúgy mindennap, arról nem szól a fáma), de pl. a Csalamádé nevű borzalom és egyéb műsorokból elképzelhető h kikerülnek a kötelezően közszolgálatinak csúfolt elemek (mondjuk személy szerint a Csalamádéd üvegestül dobnám ki a kukába, és hoznám vissza Galyák Petrát, még akkor is ha ott meg a füstölő és az ezotéria szagát éreztem rádión keresztül is) eltűnnek majd, és helyette más, korábban esetleg egy másik rádióról ismert elemek visszakerülhetnek.

Apropó visszakerülés. csak nekem tűnt fel, hogy a bumerángba már visszaszivárgott a nyolc és kilenc órás hírek elé az "egy perc az egészségért", és a "zsebbe vágó tippel műsorelem"?

Szóval belátták, hogy gyászosan szerepeltek és az újításaik is bukók voltak. Amit őszintén remélek, hogy a zenetár frissítése után nem lesz olyan hogy egy nap háromszól meg le Melanie Fiona: Monday Morningja pl...
 #55516  Szerző: benjamin

IstvánB írta:
benjamin írta:Miért az milyen volt ?Csak azt tudom hogy Béreszoo meg nyalaka voltbenne.Mennyi bolt a beszéd/zene arány?
Hírek, zene, duma, zene, zene, duma, reklám, zene, zene, duma, zene, reklám, hírek.

De hiányoznak ők, te jó ég.
Köszi.
 #55493  Szerző: IstvánB

ropi21 írta:
IstvánB írta:Hírek, zene, duma, zene, zene, duma, reklám, zene, zene, duma, zene, reklám, hírek.
vagy néha inkább
hírek zene duma duma zene duma reklám zene duma duma duma "hoppá túlcsúsztunk a műsoridővel"
De azért te is hallgattad, a Nicked ismerős. :boldog:
 #55489  Szerző: ropi21

IstvánB írta:Hírek, zene, duma, zene, zene, duma, reklám, zene, zene, duma, zene, reklám, hírek.
vagy néha inkább
hírek zene duma duma zene duma reklám zene duma duma duma "hoppá túlcsúsztunk a műsoridővel"
 #55485  Szerző: Gabeedj

Mc Kalácska valóban Cooky :)Ezeröcsi nélkül a Neo tiszta Láger lesz.Ami műsor van rajta az Bumeráng és Lali király és Mc Fonott Kalács esti szentmiséje ,vegyítve egy kis kívánságműsorral és sok agyonjátszott maszlag zenével.Így undorodom a tegező viszonytól.Rólam szól meg sok 100e emberről,de mégsem azt érzi sok ember.Ezért kár volt a Slágert kivenni ,mert sajnos semmi nem változik,csak a név és a pénz áramlása ....
  • 1
  • 373
  • 374
  • 375
  • 376
  • 377
  • 584