RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#55589  Szerző: djlacee

Ezt nem hiszem el. Szerintetek egy átlag NEO hallgató törődik ezzel? Örül ha hallhatja a kedvenc Bumerángját meg a megszokott Whitney Houston, Pet Shop Boys, Tankcsapda(...) számát, és kész. A szignáljaik pedig igenis jók, igényesek!
Egyébként variáltak a weboldalon, aminek köszönhetően természetesen még véletlenül sem működik a menü az Internet Exploreren kívül bármi más böngészőben.
De ha még egyszer valaki leírja hogy reménytelen ez a rádió, baromira ki fogok akadni.
 #55588  Szerző: Gyurii91

Egyszerűen "háttérmeló" 0!

Weblap: 0
Jingle: -1 (Slágeres 1 az 1ben...) Főleg a 7végi kivi...
Zenék: -1 (Sláger 50db. zenéje + néhány magyar)
 #55587  Szerző: puszilgatógép

Vissza kellene a frekvenciát adni az amerikaiaknak, ők legalább össze tudtak rakni és tartani egy profi rádiót, a süteményes gyereket is a tehetségének megfelelő adásidőbe rakták... Az se volt normális, aki a Neon erre bizta a zenei szerkesztést meg odaadta neki az esti műsorsávot...

Mondjuk most csodálatosan meglátszik, hogy mit érnek a volt Slágeres emberkék az amerikaiak nélkül... Se hangzás, se koncepció, se programming, semmi... Káosz rádió.
 #55586  Szerző: puszilgatógép

Az a baj a Neoval, hogy a kezdetekben izomból akartak rádiózni, azaz hogy majd ők megmutatják, meg majd jól megnevelik a magyarok zenei ízlését... Aztán nem jött be nekik, akkor meg nem tudták mi csináljanak erre a leghtehetségtelenebbeket áthozták a Slágerből, akik aztán teljesen taccsra tették az egész rádiót.

Nem egy nagy szám a Class FM, de ennél az is jobb, nem csoda hogy vezet. Ámde ha valami ok folytán maradt volna a Sláger, sehol nem lenne hallgatottságban.
 #55583  Szerző: Gyurii91

benjamin írta:Kíváncsi leszek erre a zenei megújulásra!! :lol:
Az lenne a jó, ha maradna minden ahogy van + nyomnák a We no speak americano-t! :lol: :lol:
 #55581  Szerző: benjamin

Kíváncsi leszek erre a zenei megújulásra!! :lol:
 #55577  Szerző: nyikolaj

jah...Én a Neon nyertem még nyáron egy ajándék csomagot...Azóta se érkezett meg!!!
már 4 hónapja...
phö!!! :vomit: :shoot:
 #55576  Szerző: Jani

Gyurii91 írta:Én az egész Neo-t... :X.:
Azt hiszem ezzel nem vagy egyedül. ;)
 #55574  Szerző: Gyurii91

Én az egész Neo-t... :X.:
 #55570  Szerző: Cicoo

akosfive írta:mondjuk személy szerint a Csalamádéd üvegestül dobnám ki a kukába
Támogatom!
  • 1
  • 372