Gabeedj írta:Fehérvár rádió valóban jó ,én is szoktam azt hallgatni esténként,neten.Ha bejönne urh-n ,akkor csesznék én a Neora..Classra stb.Ez a Fehérvár rádió évek óta jó szinten van és nem unalmas,pedig discos zenék vannak benne túlsúlyban .Egy ilyet ,aki itt szerkeszt és megtervezi a rádiót,a Neo nem tud szerződtetni??Aki ott program igazgató az nem a saját elképzelését valósítja meg. Van egy pályázat, amitől elméletileg nem lehet eltérni (beszéd-zene arány, bevállalt közszolgálat, bevállalt magyar zene stb stb.). Ehhez jött egy alapozó kutatás, ami mentén próbálnak meg elindulni. Vicces, hogy teljesen user szinten gondolkodtok sokan itt egy-egy rádióról. Ez egy média termék, amit eladhatóvá kellene tenni sok-sok hirdető számára ehhez az kell, hogy rengetegen hallgassák.
Egy helyi rádiót teljesen másképp kell programozni mint egy országosat. Bele "szakérteni" persze mindig könnyebb.
Jelen pillanatban a legnagyobb problémájuk, hogy a Slágerhez hasonlítják őket, ami kereskedelmi rádiós szempontból, ha tetszik, ha nem tökéletesre volt fejlesztve.