RADIOSITE Fórum

• Duna TV, dunART

#55686  Szerző: Mauro

Úgy értesültem hogy HD lesz.
:yes: :party:
 #51784  Szerző: ravasz

Szerintem Magdi anyus lenne tökéletesen alkalmas arra a szerepre...
 #51780  Szerző: drkotasz

Utálom én is, mint a szart, de akárhol feldobták, hogy másik Bordást keresnek, csomó komment jött, hogy egyik alternatíva se jó :) abban a szerepben meg elment
 #51777  Szerző: ravasz

drkotasz írta:Érdekes, amíg nem volt a baleset, mindenki nagyon meg volt elégedve vele, pedig ugyanúgy ivott meg drogozott meg egy állat volt, a baleset már csak következmény. Persze zuhanó repülőn nincsenek ateisták :)
Amióta először megláttam sugárzó tekintetét... azóta a magyar televíziózás egyik legunszimpatikusabb figurája számomra.
 #51755  Szerző: Jani

Pasa írta:
drkotasz írta:mindenki nagyon meg volt elégedve vele
Most tényleg nem kötekedni akarok, de ki is volt vele megelégedve? Én többnyire az ellenkezőjét hallottam. Most helyére került...
Ott a pont! ;)
 #51746  Szerző: Pasa

drkotasz írta:mindenki nagyon meg volt elégedve vele
Most tényleg nem kötekedni akarok, de ki is volt vele megelégedve? Én többnyire az ellenkezőjét hallottam. Most helyére került...
 #51744  Szerző: drkotasz

Érdekes, amíg nem volt a baleset, mindenki nagyon meg volt elégedve vele, pedig ugyanúgy ivott meg drogozott meg egy állat volt, a baleset már csak következmény. Persze zuhanó repülőn nincsenek ateisták :)
 #51720  Szerző: Jani

brain írta:Nemcsak pletykák szerint, hanem valóban HD lesz este a Tűzvonalban.

Stohllal kapcsolatban pedig: “Bordás őrnagy ugyanis nem meghal, hanem feladatteljesítés közben eltűnik,… így a későbbiekben akár vissza is térhet.”

http://href.hu/x/cx9x
Remélem soha többé.
 #51703  Szerző: brain

Nemcsak pletykák szerint, hanem valóban HD lesz este a Tűzvonalban.

Stohllal kapcsolatban pedig: “Bordás őrnagy ugyanis nem meghal, hanem feladatteljesítés közben eltűnik,… így a későbbiekben akár vissza is térhet.”

http://href.hu/x/cx9x
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 17