RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#55981  Szerző: Zsolt

gabor15 írta:Bochkor Gábor abbahagyja a rádiózást: http://www.delmagyar.hu/bulvar/bochkor_ ... t/2183047/
Miért kell a címben hazudni? Mikor fejezi be? Jövő héten? Novemberben? Vagy legkésőbb a januárban? Mikor?
 #55951  Szerző: Gyurii91

molnarb írta:Itt találhatsz olyan Jingle-t amelyben NE-O-FM tagolással énekelnek:

http://www.jinglenews.com/2010/05/27/wi ... or-neo-fm/
Ahelyett a sok pofátlanul módosítatlan Sláger rádió jingle helyett, lehetne pár ezek közül. Bár majdnem ugyanazok... :sick:
 #55929  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #55922  Szerző: Gabeedj

Ha Sláger lesz még jobban untatni fog engem.Ha így lesz kicsit felértékelődik a Sláger rádió a szemembe.Hiszen ők hoztak valamit,profin csinálták stb.Ez miatt elbukniuk nem kellett volna,hiszen most őket másolja 2 adó is.Úgy gondolom ,hogy joggal támadnák meg a 2 adót,hogy nem azt csinálják amit ígértek ,hanem őket másolják. Annyi diplomás és okos és 18 nyelven beszélő ember van,nem értem miért csak ezt az utat ismerik és más dolgot miért nem mernek bevállalni ????Szörnyűűű ..Vagy nincs kreativitás ennyi agyoniskolázott ember közt.Sláger joggal dumál és kezdem megérteni,mert amit Neo csinál ,az már nem rádiózás hanem Copy copy copy és ratyi :shoot: :wailing:
 #55917  Szerző: Attis

Nem tudom mit várnak, hogy akarnak piacvezetők lenni, de egyelőre már sajnálom őket. ami nem feltétlen jó, hisz anno (még egy slágeres) Bumerángban mondta Voga: A döglött kutyát is megsajnálja mindenki az út szélén...
Ez jó hasonlat!!
Szerintem meg meg az lenne a legjobb, ha végre valami mellé letennék a voksukat. Legyen az MR2 Petőfi2, Sláger2... De valami... Mert így most ez a legrosszabb... Senkinek se szól... Engem speciel untat...
 #55916  Szerző: akosfive

Nem lenne baj az ha Sláger Rádió lenne, lenne aki szeretné. De nem az, vagyis próbál az lenni, de nem megy.
Aztán az sem lenne baj, hogyha NeoFM lenne. Az is próbált lenni az elején, de azt is elkúrta. Olyan szar volt a hangzása, a szignálok, a megszólalások és minden, hogy azzal is megbuktak.
És ne feledjük el, hogy megbuktak a kettő keverésével is. Az is lehetett volna jól csinálni de az sem ment.

Nem tudom mit várnak, hogy akarnak piacvezetők lenni, de egyelőre már sajnálom őket. ami nem feltétlen jó, hisz anno (még egy slágeres) Bumerángban mondta Voga: A döglött kutyát is megsajnálja mindenki az út szélén...
 #55914  Szerző: Gyurii91

Sláger rádió lesz! (Már az..)

Az a -/*@&!+" hallgatói, vagy inkább betelefonálói mind azt a 5000x lejárt, halálig unt Sláger vackát kérik... :S :gülü2:
  • 1
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • 584