RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti kereskedelmi rádiók

#57889  Szerző: Gyurii91

Erre Én is kíváncsi lennék. Megakartam már kérdezni. :)
 #57871  Szerző: tomi60

Tud valaki arról,hogy a 2010.július 29-én beadott helyi rádiós pályázatokat mikor bírálják már végre el?Mennyi időnek kell eltelnie a beadástól az elbírálásig?Köszi!

http://www.ortt.hu/hirek.php?hir_id=543
 #55919  Szerző: Pasa

Különben is:
ő azt nem tudhassa, hogy az én fülemet báncsa. Nem is báncsa, hasogassa!
:hehe: :hehe: :hehe:
 #55880  Szerző: Cicoo

djlacee írta:Meg van akinek mindegy mi, csak szóljon
..és ne bántsa a fülüket. Valamint a szokás hat alma. Ha éhes vagy, akkor hét.
 #55879  Szerző: djlacee

Meg van akinek mindegy mi, csak szóljon
 #55878  Szerző: Cicoo

Zoey írta:Nem ugyanazok az emberek hallgatják ezeket a rádiókat?
Nem. Úgy vettem észre, hogy teljesen másféle emberek hallgatnak helyit, mint (fél)országost.
 #55831  Szerző: Zoey

Elég fura, hogy ami helyi szinten beválik, az országos szinten már nem megy. Értem ez alatt azt a zenei kínálatot, amit a leghallgatottabb helyi rádiókban hallhatunk (dance-esebb, pörgősebb zenék és kevesebb régi). Ezek közt sok olyan dal van, amit országos rádiók nem vállalnak be, holott helyi szinten ezek is hozzájárulnak ahhoz, hogy azok a bizonyos rádiók a leghallgatottabbak. Kérdem én: miért van ez, és országos szinten miért van szükség a régi és agyonjátszott dalokra, és miért nem kell az újító szándék, ezek a talán kicsit ismeretlenebb, ám annál jobb zenék. Nem ugyanazok az emberek hallgatják ezeket a rádiókat? Vagy miért ez a különbség? Ezt monjda meg nekem valaki! ;)
 #50625  Szerző: Snake

És vajon a Rise mért nincs 1ik mérésben sem? nc.
 #50604  Szerző: centerweb

A Kreatív Online júniusi hallgatottsággal foglalkozó cikkének végén van egy érdekes térkép, feltüntetik benne a helyi rádiókat amik nem fizettek a mérésért.

Pár érdekesség:

Tatabánya:
Helyi rádió: 32,00%
Helyi rádió: 12,70% - Ez valószínűleg a Forrás. Ennyire feljöttek volna?
Class FM: 9,70%

Nyíregyháza:
Helyi rádió: 25,30%
Helyi rádió: 24,00% - Ez csak a Retro lehet, és szintén felmerül a kérdés, ennyit sikerült növekedniük? Egy százalékra vannak a Sunshine-tól. Szép eredmény!
Class FM: 18,20

http://www.kreativ.hu/image/article/gal ... 0/9020.jpg
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26