RADIOSITE Fórum

• Class FM

#56025  Szerző: puszilgatógép

Gabeedj írta:azt lehet,de szerintem az ő tulajdonukat képezi és titkon még nem tettek le róla,hogy valahogy megjelenjenek:)
A Mezzaine, az utolsó tulajdonos egy befektetési alap, pénzügyi befektető, tehát nem szakmai, mint a Sláger tulajdonosa, épp ezért kötve hiszem, hogy arról ábrándoznának, hogy újraindulnak. Nem véletlenül lett leállítva az egész és nem véletlenül számolták fel a céget is. A stúdió max. azért van egyben, mert arra számítanak, hogy valaki tokkal, vonóval megveszi az egészet, hisz látványstúdió, ami nagyon is jó helyen van. Az egész egy pénzügyi befektetés, nem más.
 #56014  Szerző: Gabeedj

azt lehet,de szerintem az ő tulajdonukat képezi és titkon még nem tettek le róla,hogy valahogy megjelenjenek:)
 #56010  Szerző: Gyurii91

Gabeedj írta:Elég drága lesz az neki:)Talán Rádió 1Network,,fujjj..
^^

Hát nem kizárt. Mivel a Danubius egy korszak volt, teljesen megszűnt, és a legtöbb Danubiusos átment egyéb adókra nem hiszem, hogy a stáb mozgolódna
 #56005  Szerző: Gabeedj

Elég drága lesz az neki:)Talán Rádió 1Network,,fujjj..
 #56002  Szerző: Gyurii91

Gabeedj írta:kinek??Egy újabb Sláger???
Esetleg valami bp-i kisebb ker. adó rátelepszik? :roll:
 #56000  Szerző: Gabeedj

kinek??Egy újabb Sláger???
 #55998  Szerző: Gyurii91

Gabeedj írta:Pasa!
Szerinted miért nem szedték még szét ??Készülnek valamire??
Classt ma is hallottam kezd Rihannás lenni:(
Nem hiszem, inkább lehet valami "múzeum" lesz! Benézel és láthat Magyarország 1. kereskedelmi rádiójának stúdióját! ^^

Bár ha terve van valakinek az egész stúdióval, az szerintem más rádió lehet...
 #55997  Szerző: Gabeedj

Pasa!
Szerinted miért nem szedték még szét ??Készülnek valamire??
Classt ma is hallottam kezd Rihannás lenni:(
 #55952  Szerző: Gyurii91

Elég jók lettek a mostani pár hétben, de szerintem is elkényelmesednek lassan... :(
 #55931  Szerző: Pasa

Gabeedj írta:állítólag a stúdióhoz nem nyúltak hozzá vagyis nem szerelték szét.Ez így van??
Én a héten láttam, szerintem minden a helyén van.
  • 1
  • 373
  • 374
  • 375
  • 376
  • 377
  • 510