RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#56381  Szerző: Gabeedj

Ez a nagy változás,kevesebb beszéd és még több zene.
Fogalmazzunk úgy,kajak kívánságműsor maraton éjjel nappal,néha egy kis Bumeránggal ás Lali királlyal és Kalácskával fűszerezve !!
Lehetne így is felmondani ,hogy"Még több Slágermajmolós zene ,mert Ezeröcsiék műsorát megette a fene"Gratulálunk Neo!!!!!!!! Ha nem szakadtok le erről a Sláger által felépített dologról ,akkor még mélyebbre ástok,de ott aranyat nem találtok.Nem csoda,ha Class agyon vissza ver bennetek!
 #56377  Szerző: Gyurii91

Most laza 3 napot hallgattam...

Ez kell a népnek! IDE NEKEM AZ OROSZLÁNT! :hehe:

Minden betelefonáló a kívánságműsorba valami Sláger által "lejáratott" zenét kér. István D. pedig néha-néha bevágott egy Lady Gaga - Alejandro-t, vagy Shakira - Waka waka-t. :sick:
 #56101  Szerző: Gabeedj

nagy fos,ma hallgattam 45 percet este,amikor más zenék is mennek,mint nappal.Nem voltam megelégedve.Joe Cocer,Tina Turner,Jazz+az és sok sok Sláger sablon ment,ami nappal is ,sok változás nem történt,csak a szignálba volt hallható,hogy megújult a Neo fm...Aztán 1* csak egy Alcazar, na azon nagyon meglepődtem,pedig ez az irány jobb lenne..
 #56073  Szerző: Zeegee22

A weboldallal kapcsolatos...
A fejlécben található jobb oldali menüsor/menüoszlop Firefiox böngészővel kis idő elteltével válik "elérhetővé", szóval működik, csak várni kell rá, hiába jelzi a fox, hogy be van töltve... :x IE8-al tökéletes.

Azért írtam, mert van aki azt írta, hogy nem működik...
 #56053  Szerző: benjamin

Bumeráng ide vagy oda ez a rádió egy vicc a bumeránggal együtt.
 #56017  Szerző: Gabeedj

Best of Lager fM:)))
Na az lenne csak a szégyen....
 #56011  Szerző: Gyurii91

Gabeedj írta:Lehet kénytelen lenne újítani és nem Sláger rádió lenne,így lehet sokan és mi is:)
Az is igaz... :D

Bár szerintem az lenne. Max 2-3 éves Bumerángokat sugározna reggelente. :twisted:
 #56008  Szerző: Gabeedj

Lehet kénytelen lenne újítani és nem Sláger rádió lenne,így lehet sokan és mi is:)
 #56006  Szerző: Gyurii91

Abba belegondolt valaki, hogyha nem lenne Bumeráng ki a frász hallgatná ezt a rádiót? :hehe:
 #56003  Szerző: Gabeedj

Szerintem,akkor hagyja abba,ha lejár a Bumeráng szerződése,az pedig ,ha jól tudom még 3 év.Nem hagyja cserbe a Nagy Sláger hallgatókat és a nagy reggeli showt:)
  • 1
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • 584