RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#56721  Szerző: Zoey

A legfrissebb hallgatottsági adatok alapján (a megyeszékhelyeket nézve) ezek jöttek le így, elsőre, vagy ezeken gondolkodtam el:
- az MR-1 összesítve tovább növelte hallgatótáborát, akárcsak az R1. Ezzel kapcsolatban kérdezem, hogy az országos adatok mi alapján állnak össze? A megyeszékhelyi adatok átlaga ez? Mert az országos alapján az MR-1 nem javított,viszont a megyeszékhelyeket egyenként nézve viszont igen, nem is keveset...
- érdekes, hogy Debrecenben az MR-6-ot is belevették
- szép látni, hogy néhol a helyi rádiók hogy hasítanak (Kecskemét, Szeged, Szombathely - és csak azért ezeket említem, mert ugyan máshol is van 30% feletti eredmény, de ott van a vezető helyin kívül más helyi rádió, csak az nem fizetett, így nincs feltüntetve)
- jó látni, hogy néhány helyen visszavette az első helyet a helyi rádió, ahol az előző felméréseknél nem az vezetett (Szolnok, Salgótarján)
- meglepő Miskolcon az MR-1 javulása, Juventus hanyatlásaű
- érdekes, hogy Kaposváron az N-Joy-nak mindig csak a főadó adatai vannak benne

És mondanom sem kell, most is az idegesít az egészben a legjobban, hogy nincs minden helyi adó benne. Persze, tudom, mert nem fizettek. De az lenne az igazi, ha mindenki benne lenne, az adna tiszta képet a rádiós piacról. Nem értem, Kék Duna,vagy a székesfehérvári rádiók miért nem képesek fizetni a felmérésért, lenne rá szerintem pénzük...
 #56081  Szerző: Pasa

13 év késéssel követnek bennünket? 1997-ben privatizálták ugyebár az MR zenei csatornáját is (Danubius). :(
 #56057  Szerző: djlacee

Úgy tűnik, északi szomszédunknál is gondok vannak:
http://www.bumm.sk/47360/osszevonjak-a- ... adiot.html
http://www.parameter.sk/rovat/belfold/2 ... v3-radiofm
Csak ne szűnjön meg a Radio_FM mert az az egyik kedvencem a szlovákok közül.
 #55735  Szerző: Zoey

Van olyan rádió, aminek már lejárt a frekvencia-használati engedélye, de még mindig működik az új pályázatok elbírálásának hiányában?
Vagy csak 2011-re vonatkoznak az idén beadott pályázatok, tehát még akár időben el is bírálhatják azokat?
 #55509  Szerző: donder

:lol: :lol: :yes: :yes: :yes: Ezabeszéd!!! :D
 #55476  Szerző: LuciFerko

Cicoo írta:Most mondjam, hogy ha épp nincs semmi hallgatható, akkor mp3, és nem kínzom magam?
(L)
 #55475  Szerző: Cicoo

Most mondjam, hogy ha épp nincs semmi hallgatható, akkor mp3, és nem kínzom magam?
 #55444  Szerző: Gyurii91

Most mondjam, hogy Én meg románt? ^^
 #53201  Szerző: Szd96

Én szlovákokat (EU2,_FM) meg Ukránt(VERSIYA) :lol: :lol:
  • 1
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 200