RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#56897  Szerző: benjamin

Én is egyetértek a sláger-danubius fanokkal mert tavaly az a váltás rosszabbá és igénytelenebbé tette a rádiós piacot.
 #56895  Szerző: mimi

Véletlenül de egyszerre jöttetek... egymástól függetlenül :P
Semmi fontosabb nincs az életetekben két profittermelésre szerződött kerrádiónál?
 #56894  Szerző: zotya92

Én az kérem minden Sláger rádió hallgatótól,mikor csak lehet interneten is hallgassa a rádiót,mert mindig nagyon jó és pörgős slágerek vannak a szeretet rádiónkon.Mindenki aki csak teheti keltsen zajt 2010 október 28-án 11 órakor a döntés első évfordulóján!!! Dudával, hajókürttel,vuvuzelával, anyósnyelvvel, mindennel ami szól! Kocsival vagy anélkül. Mindenki ott ahol éri a 11 óra keltsen zajt ennek a méltatlan döntésnek az első évfordulóján Mindenki adja tovább a felhívást akinek csak lehet,hogy országos legyen a dudaszó! Adjunk egy percet az életünkből elnémított rádióinknak!(Sláger,Danubius)
 #56893  Szerző: szivi

Nagyon nehéz sokunknak feldolgizni még egy év elmultával, hogy nincs többé a kedvenc rádiónk. Kérem valamennyi egykori sláger hallgató nevében a türelmet és a megértéstKözeleg az évforduló, nehéz mindenkinek, aki valamihez komolyan adta a szivét lelkét.

Egyetértek Candidával. Jöttem szavazni, kitettem a sláger oldalára a szavazási linket, és bejöttem. Örömmel látom, hogy a tagok névsorában vannak ismerős nicknevek.12 év alatt nekem is a szivemhez nőtt az a szegény rádió, amelyikkel igy kitoltak. Látom sokknak nem tetszik, hogy mi egy év elmultával találgatunk, egyhangu irásokat alkotunk.Persze hogy egy hanguakat, egy emberként gyászolunk, remélünk, mert mást nem tudunk.
 #56891  Szerző: candida

Nagyon nehéz sokunknak feldolgizni még egy év elmultával, hogy nincs többé a kedvenc rádiónk. Kérem valamennyi egykori sláger hallgató nevében a türelmet és a megértéstKözeleg az évforduló, nehéz mindenkinek, aki valamihez komolyan adta a szivét lelkét.
 #56104  Szerző: benjamin

Pasa írta:Engem nem zavarnak a Sláger rajongók írásai. Ez a Sláger Rádió topikja. Aki utálta, vagy az a véleménye, hogy örökre megszűnt, ne olvassa (és főleg ne fikázza). Nem is tudom, kik voltak azok - pontosabban itt a fórumon ma kik azok -, akik 4 éve hónapokig sírtak a megszűnt, és nyilvánvalóan örökre megszűnt Deejay miatt...
:x :x :x
Pontosan egyetértek.
 #56075  Szerző: Pasa

Engem nem zavarnak a Sláger rajongók írásai. Ez a Sláger Rádió topikja. Aki utálta, vagy az a véleménye, hogy örökre megszűnt, ne olvassa (és főleg ne fikázza). Nem is tudom, kik voltak azok - pontosabban itt a fórumon ma kik azok -, akik 4 éve hónapokig sírtak a megszűnt, és nyilvánvalóan örökre megszűnt Deejay miatt...
:x :x :x
 #56067  Szerző: Cicoo

SzD írta:Hagyd Cicoo, nincs értelme, hogy téped a szádat. Többen -köztük én is- leírtam már, hogy elég unalmas jelenség, amikor többen ugyanazt az egy dolog hangoztatják hetekig, hónapokig, csak más formában. Ugyanakkor igaza van benjaminnak, hogy mindenki szabadon megírhatja a véleményét. (Részletkérdés, hogy mi az, és hogy ki kíváncsi rá.)
Szelektíven kell olvasni a felhasználók írásait, és minden megoldódik. :)
:sealed:
 #56064  Szerző: SzD

Hagyd Cicoo, nincs értelme, hogy téped a szádat. Többen -köztük én is- leírtam már, hogy elég unalmas jelenség, amikor többen ugyanazt az egy dolog hangoztatják hetekig, hónapokig, csak más formában. Ugyanakkor igaza van benjaminnak, hogy mindenki szabadon megírhatja a véleményét. (Részletkérdés, hogy mi az, és hogy ki kíváncsi rá.)
Szelektíven kell olvasni a felhasználók írásait, és minden megoldódik. :)
 #56060  Szerző: Cicoo

De már megírtátok 1000x, 1000 féleléppen, hogy mennyire hiányzik, meg mennyire nem hiányzik (kinek mi, ugye), és a Neo mennyire szar.. Én nem azt mondom, hogy ne írjatok. Írjátok be, ha valami infotok van vagy véleményetek van a netes adásról. De ennek a szenvedésnek, amit páran produkálnak ebben a topicban (meg néha máshol is), egyszerűen nem látom értelmét. Akinek meg nem inge..
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 149