RADIOSITE Fórum

• Rádió Focus - Salgótarján - 100.4 MHz

#56201  Szerző: tomi60

Kedves Sanyi19801016!

Az Fm 106.9 MHz-n,100 %,hogy Egerből hallod a Gold Fm-et tesztelni!Hatvanban is el lehet kapni és a Rádió Focus is szépen jön Salgótarjánból!

Üdv.!
 #56139  Szerző: centerweb

Sanyi19801016 írta:eléggé közeli hangzású a rádió
Akkor az a pártucat szlovák nyelvű adó is amit fogok, innen ad az alvégből?

Nem. Hidd el, az egri 106,9-et hallod, tudomásom szerint elég jó helyen van az adó ahhoz, hogy Salgótarjánba is az általad leírt módon jöjjön. Ennek a Gold FM-nek talán személyi és elnevezésbeli köze van a régihez, szóval a nagy differencia normális.
 #56137  Szerző: djlacee

A Gold FM egy nonstop, reklámmentes mp3 lejátszó, szignálok és minden nélkül.
 #56132  Szerző: nyikolaj

Akkor egy félszemű gonosz hajós! :sealed:

De ismétlem!Salgótarján nem tervez új rádiót!
 #56128  Szerző: Sanyi19801016

Tisztelt Nyikolaj :)

Nem hinném, hogy Egri rádió szól az FM 106.9 Mhz-en, mert eléggé közeli hangzású a rádió, meg furcsának találom, hogy nem mond semmit be, csak zenét szolgáltat :). Nem mondja azt se hogy GOLD FM, vagy valami, semmit nem mond, csak zenét játszik: a nap 24 órájában. Vegyesen mindent: amúgy a GOLD FM nem arról híres, hogy Dolly Roll-t, R-Go-t, vagy Hungáriát játszon, mert a Karcagi is inkább az újdonságokra hajtott, és nem a régi dalokra :). Úgy, hogy ezért nem gondolom, azt, hogy a GOLD FM szól a 106.9 Mhz-en. Legalábbis szerintem, mert mi itt eléggé a hegyek alatt lakunk, és a Szent István Rádió nem szól olyan tisztán mint a 106.9 Mhz. Majd meg mondják, hogy mi lesz az, és honnan sugároz :). Ebben bízom.
 #56120  Szerző: nyikolaj

Kedves Sanyi19801016!
Amit te szoktál hallgatni a 106.9- mhz-en,az még véletlenül se,s.tarjánnak lesz.
Az igazság az,hogy az egy egri kerrádió teszt adása. GOLD FM egyébként!Már nagyon rég tesztel megsúgom...
Jobb készülékkel még Miskolcon is lehet fogni a 106.9-et.
S.tarjánnak jó pár évig még biztos nem lesz konurenciája!Mert tervezett freki sincs a lát határon.
De ha lenne,akkor is olyan 2 évet várni kéne,még elinduljon ott valami.
És még optimista is voltam.
Elég oda a Focus hidd el!
 #56115  Szerző: Sanyi19801016

Szép Napot Kívánok Minden Kedves Olvasónak, illetve Fórumozónak!
Ahogy járkálok nap mint Salgótarjánban az utcán: egyre jobban úgy érzem, hogy a Rádió Focus -nak lesz egy konkurens rádiója, mert a 106.9 Mhz -en Szeptember 1. -től igen erőteljesen sugároz egy rádió, ami vegyesen szolgáltatja a zenéket, ami bizony nem rossz :). A Miachel Jacksonon át a Hungárián keresztül az R-Go-n minden szól rajta, ami bizony nem baj :). Nem a Rádió Focus ellen beszélek, mert nem: de szerintem ideje van, hogy a Nógrád megyeiek is örüljenek még egy új rádiónak a meglévő Rádió Focus, illetve a Balassagyarmaton működő: Gazdasági Rádió mellett :). Szorítok az új rádiónak, hogy mihamarabb rendes műsort tudjon adni a zenén kívül.

Hajrá Salgótarján :) Hajrá Nógrád Megye! Hajrá Rádió Focus, Hajrá Gazdasági Rádió, és Hajrá Fm 106.9 Mhz, amiről még sajnos nem derült ki, hogy mi is akar lenni, de majd idővel :).
 #39125  Szerző: Zoey

Idén sok frekvencia le fog járni, többek közt ez is. A Focusnak eddig hány hosszabbítása is volt? Remélem idén is sikerül, hiszen már igencsak hozzászokhattak a nógrádiak, és Salgótarjánban nincs is más helyi adó, így - bár ritka eset - nincs ilyen jellegű konkurenciája. Már csak azért sem lenne jó, ha megszűnne, mert nemrég, szeptemberben újultak meg, és bár ez még a szeptemberi hallgatottsági adatokon nem látszott meg, remélhetőleg és valószínűleg a januáriakon már meg fog. Helyi rádiók közül a jók közé sorolnám, mert jók a zenék, változatosak a műsorok, és "hallgatóbarátok" a műsorvezetők, emellett nálam az is számít, mennyire jók a szignálok, arculati elemek. (Ja, mondjuk az a fura nekem, hogy mindenkitől azt hallom, a zenés szignálok, jingle-ek nagyon sokba kerülnek, ezért nem is nagyon rendelnek ilyeneket a rádiók. Itt viszont rengeteg ilyen van, szinte minden műsornak külön is...)
Nem lenne jó, ha erre is lecsapna pl. az N-Joy, vagy más hálózat. Vagy erre nem is gondolnak, figyelembe véve, hogy elég rég óta működik ez? Itt amúgy hogyhogy nem hirdetnek több frekvenciát sosem? Nem lennének pályázók? Mondjuk én szeretem a Focus-t, így nem hiányzik még egy helyi ide, hálózatos meg főleg nem...
 #27616  Szerző: Zoey

Örülök neki "talán", hogy sikerült felhívnom mások figyelmét is a kedvenc rádiómra! :D Hallgasd aztán sokat! :D

Radio Focus - MÁS, MINT A TÖBBI! :D
 #27515  Szerző: talan

Megint én.
Egyet elflejtettem. Nézzetek rá a honlapjukra is. Praktikus és valakinek van ízlése is. www.radiofocus.hu
Hello: talan