RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#56273  Szerző: benjamin

Tetszik ez az új honlap az előző olyan volt mint valami amatőr kisköz honlapja.
 #56246  Szerző: Cicoo

Butters írta:
Cicoo írta: Tracklista meg még mindig nincs.
De legalább már van chart és a mixek tracklistáját is megtalálhatod, ha jobban figyelsz :)
Regisztráció ellenében, gondolom..
 #56241  Szerző: Butters

Cicoo írta: Tracklista meg még mindig nincs.
De legalább már van chart és a mixek tracklistáját is megtalálhatod, ha jobban figyelsz :)
 #56240  Szerző: LuciFerko

GalaxyFM írta:az adással kapcsolatos problémák (balaton szarul szól, és pattog mindkét frekvencia) már a kezdetek kezdete óta fennáll, és szerintem lövésük nincs hogy mi a pattogás oka, ezért nem kerül javításra. de ettől eltekintve a zenék jók, az összképpel nincs gond.
az így van, le a kalappal a zenei szerkesztés előtt :) Csak jobblenne, ha a 98.9 is szólna olyan dögösen mint a 88.1 :)
 #56237  Szerző: Galaxy

az adással kapcsolatos problémák (balaton szarul szól, és pattog mindkét frekvencia) már a kezdetek kezdete óta fennáll, és szerintem lövésük nincs hogy mi a pattogás oka, ezért nem kerül javításra. de ettől eltekintve a zenék jók, az összképpel nincs gond.
 #56233  Szerző: LuciFerko

de a balatoni adás minősége még mindíg csapnivaló :gülü2:
 #56232  Szerző: Snake

Az egész rádió isten mostanában
 #56204  Szerző: Galaxy

nekem tetszik az új weboldal, sokkal szebb, használhatóbb, értelmesebb, mint az előző. ez jó, az egy katasztrófa volt...
 #56196  Szerző: ravasz

LuciFerko írta:megújult a honlap.
A rádió arculata is újult egy kicsit. Jó az új női station voice!
 #56167  Szerző: tomee

Valahogy nem tudom nem észrevenni, hogy a Rise látványelemei mennyire hajaznak a DiscoShit-ére.
  • 1
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 470