RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#56498  Szerző: mkabelhusk

Látom a Gellérthegyről ad majd... :S remélem azért majd bejön igaz most is esténként keveredik az MR2 PETOFI adásával (itt a XX.kerben) de kitudom forgatni és akkor szépen jön

((meg a 91,5 MHz a Kék DUNA rádió valamint a KORONA FM 100 :) ))
nekem nagyon bejött ez az antenna amit itt ajánlottatok a fórumon

elnézést az OFF ért
 #56468  Szerző: Pasa

Valószínűleg pont azért, mert nincs a közelében másik freki használatban. Persze csak egyelőre, mert ha indul a 92,9, nemigen lehet majd a szlovákot fogni.
 #56465  Szerző: mkabelhusk

Köszönöm a tesztet ...

akkor nem szól el idáig ...
viszont amit nem értek 92.7 MHz- az EXPRES hogyan tud ilyen szépen jönni még a XX.kerben is a X. emeleten ... elvileg innen ad
Nové Zámky - Elektrosvit a többi freki ami innen ad nem is jön be ... csak a III. kerületben (igaz az adok mellett ott vannak a nagyok ...)
 #56451  Szerző: Pasa

Ma sikerült ismét tesztelni a két új Jemné frekit. A 104,5 (Párkány/Štúrovo) nagyon el van találva. Esztergomban és Dorogon szinte helyi adóként jön, de a 10-es úton befelé az első faluban (Leányvár, kb. 5 km) már csak zajosan vehető. További pár km után Piliscsabánál eltűnik. A 104,2 (Léva/Levice) Esztergomban gyengén jön, Dorog felé felváltva szól a Mária Rádióval, majd Dorogtól már Mária szól. Egy dolgot nem értek, hogy minek ez a két helyi adó a Jemnének? Itt végig tisztán szól az adása a 87,7-en is. Ahelyett, hogy helyi műsorok indultak volna ebben a két nem is kicsi városban, elpazarolták a frekiket. A szlovákok sem teljesen normálisak...
 #56349  Szerző: Pasa

Ugyaninnen ugyanennyivel lesz még nemsokára egy Rádio Lumen a 93,5-ön.
 #56345  Szerző: mkabelhusk

Köszi az info-t valóban a "Béla" felé néz ...

egyébként azt néztem az ASTRA 23,5-ről relézik az adókat elég sok helyen itt is ...
nagy hóba és viharba ... akkor "kuss" van ;)
azért megpróbálom Hétfőn a Főiskolából

igaz a 87,7 MHz- tökéletesen jön! fentebb ...

Csütörtökön nagyon Szépen jöttek a Pozsonyi adók VIVA, SRO-1
valamint NYITRA ...
 #56318  Szerző: Máté

200 w
 #56303  Szerző: LuciFerko

ja jó, este van :ninja: Azért csodálkoztam mert ugye ott a pozsonyi 104.4
 #56301  Szerző: djlacee

Bécsi út gondolom
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118