RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#5661  Szerző: paradigm

Obladioblada írta:
nyikolaj írta:Az EXPRESS megfelelne.
Ezt nem gondolhatod komolyan.
Komolyan mondom segítsenek már az Express/Hídrádió fanok, hogy mitől is lenne jó bármelyik Miskolcnak. Vagy 5 dolgot felsorolhatátok, hogy mi az, ami annyira profi bennük. Hátha végiggondolom őket és megtérek én is.
 #5657  Szerző: Obladioblada

nyikolaj írta:Az EXPRESS megfelelne.
Ezt nem gondolhatod komolyan.
 #5648  Szerző: nyikolaj

Az csak egy kisköz.Egy izig vérig helyi kerrádio kellene miskolcra.(SZTÁR,JUVE,GOLD mellett)Az EXPRESS megfelelne,csak egy jo freki kellene Miskolcra,mert a 93.6 az pocsék.
 #5641  Szerző: LuciFerko

az tök finom tejszínhabbal :P
 #5635  Szerző: Johnny

Nekem volna tippem mit lehet hallgatni.
;) ;) ;) ;)
 #5634  Szerző: nyikolaj

Csak az a gond,hogy a miskolciak (főleg a fiatal,korosztály)nem tudnak mit hallgatni,igy marad a gold.Van még itt egy sztár fm(60-70-80as évek zenéi)egyébként semmi műsor nincs rajta csak zene reggeltől estig és szignálok.Meg van egy juventus amit akkor szoktam hallgatni amikor a hátam közepét látom.Ma kiváncsiságbol belehallgattam,és UDVAROS DOROTTYA énekelt.Nos ezek után kérdezem:23 évesen mit hallgassak? :( Ezt egy nyiregyi,v debreceni ugy sem érti.Nem tudom miért van ez Miskolcon,de az ország 3. legnagyobb városában szégyen,hogy ez van. Valaki igazán tehetne valamit.És gondoljunk bele,mi lenne ha nem lenne gold Miskolcon.
 #5627  Szerző: LAZLOW

Nem értem ezt a megfogalmazást, hogy ez a zene Nyiregyre való lenne. Nekem személy szerint nem hiányzik.

Igaz, tényleg van hallgatottsága erre felé, de szerintem a színvonal romlott az utóbbi években (vagy csak idő közben én tettem szert kifinomultabb zenei ízlésre :lol: ) Nekem személy szerint sokkal korrektebbnek tűntek akkortájt műsorszerkezetileg (nem is beszélve arról, hogy akkor tényleg korrektebbek voltak, mert fizették a műsorszolgáltatási díjat), de az, hogy J**** műsorvezetővé vált a rádióban sokmindent elárul. Bocsássatok meg nekem, nem akarok személyeskedni, de egyszerűen látszik az, hogy amatőr.
Aztán Molnár Árpi is átigazolt újrainduláskor a Sunshine-hoz (igaz pár rádiós nem alkotott róla jó véleményt), meg ha jól tudom Gaál Tamás hírszerkesztő volt náluk, most pedig ő is a Retro-ban műsorvezető. Szóval történtek változások bőven....
Az pedig, hogy a debreceni még működő frekvenciájukon a kezdetektől fogva monóban sugároznak, vagy hogy többször van csend, mint műsor, elég nagy dilettanizmusra vallanak. Sokan azt hiszik, hogy mindenki ilyen Nyiregyen és szerintem ezért is van a tiszavasvári felüljáró alatt a MÁV-os Nyíregyháza táblán az 'NY' 'T'-re átjavítva...

A hallgatottsági számokba szerintem még mindig belejátszik, hogy amikor monopol helyzetben voltak, rengetegen hallgatták, és jónéhány embernél az állomásváltó gomb beragadt.
 #5534  Szerző: tomee87

Johnny írta: De egyébként is ez a zene oda való....nyiregyre
OFF
Pedig kellemesebb hely, mint Miskolc, az emberek is normálisabbak ott, mint Miskolcon, inkább Miskolcon is hallgassák ezt a zenét és vele legyenek normálisak az emberek, ha ezen múlik :D
Mondom ezt úgy, h se nem miskolci, se nem nyíregyi nem vagyok.
ON
 #5532  Szerző: Johnny

Ott jobb is, mint pl Miskolcon, vagy Debrecenben monoban.
De egyébként is ez a zene oda való....nyiregyre
 #5529  Szerző: tomee87

Mai nyíregyi látogatásom során bebizonyosodtam arról, h ott tényleg a GoldFM a leghallgatottabb rádió, nem volt olyan hely, üzlet, ahol nem a Gold FM szólt. Kivéve a Korzó, mert ott a tv/rádiót a Sunshine MediaGroup csinálja. Nem hittem volna, h ennyire népszerű a Gold.
  • 1
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 222