RADIOSITE Fórum

• Class FM

#57045  Szerző: Gyurii91

Csak Ámokfutókat ne... ^^
 #57038  Szerző: Gabeedj

Így van!Jenő műsora is visszaszorult .Pénteken már nem az ő zenéi szólnak jó ideje .Helyette ott a nagy class shop ,bár elég fura egy műsor és Áron nélkül talán mennének ott bulizósabb zenék is az est folyamán.Szanyi meg a light után eléggé beleszürkült az estébe.Sok a Lady Gaga és Rihanya meg megasztárocskák és kicsit unalmas a Crystal ,Bon bon és Nox zenei világ.Amikor változatosságról beszélünk,akkor ne csak ezek legyenek .Van Ámokfutók ,van Kozmix ,van jó pár olyan dal,amit nem játszanak szarra és más rádiókban sem hallani ..Miért kell pár 1000számból dolgozni csak.Tisztára le butítják az embereket ,pedig nem ezt ígérték a régiek távozásával ..
 #57033  Szerző: Gyurii91

benjamin írta:Ha a class fm-nak ugyanolyan zeneikínálata lesz mint a neónak akkor is több hallgatója lesz mert a class fm-nek van egy jó arculata mint az r1-nek.
Viszont nincs akkora lefedettség, meg Bumeráng. :|
 #57028  Szerző: benjamin

Ha a class fm-nak ugyanolyan zeneikínálata lesz mint a neónak akkor is több hallgatója lesz mert a class fm-nek van egy jó arculata mint az r1-nek.
 #57026  Szerző: Gyurii91

Kicsit engem is idegesít, hogy már a Lady Gaga - Alejandro-t, a Radio1 már ***-ig adja, a 2 "nagy" meg szinte 10 perces csúszással... :csukottszem:
 #57018  Szerző: Gabeedj

Class Neo elég rendesen kezd hasonlítani zeneileg egymásra és ezt én is észrevettem .Ez lesz a jövő???
 #57015  Szerző: mlaszlo

Köszönöm a hozzászólásokat, ezek szerint nem csak én éreztem úgy, hogy rossz irányba mozdultak el. Csak azt nem értem, most már zenei téren minek változtatnak, amikor sikerült egy jó hallgatottsági pozíciót elérni? Ezzel a lépéssel nem hiszem hogy több hallgatót szereznének, most szinte teljesen egyforma lett a két országos kereskedelmi rádió, a műsorokat leszámítva. Hétvégén kapcsolgattam a Neo és a Class között és nem egyszer rövid időn belül kis eltéréssel ugyanaz a szám vagy előadó ment mind a két adón.
 #56992  Szerző: Gabeedj

Ez tény,hogy akkor is hallgatottabb lenne a Neonál.
 #56983  Szerző: Cicoo

benjamin írta:Ha morningshow nem lenne,a classnak is annyi lenne.
Nem feltétlenül. Azért a Class-t nem csak reggelente hallgatják.
 #56981  Szerző: benjamin

Ha morningshow nem lenne,a classnak is annyi lenne.
  • 1
  • 370
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 510