RADIOSITE Fórum

• radiocafé

#57261  Szerző: ravasz

Pozitív észrevétel: Nagyon jó!!!

Negatív észrevétel: szégyen, hogy a nagy testvérnek meg egy rakás szar az oldala.
 #57259  Szerző: Szelerailway

SzD írta:Szerintem zsír lett! :) És ami a legfontosabb, hogy van/lesz műsorarchívum.
Szerintem is.Mostanság,szerencsére,sokat is tudtam ezt a rádiót hallgatni és messze a leghallgathatóbb rádió.A kezdőlapon található szavazásra lehetne alternatíva az is,hogy a Neo frekvenciái helyén egy az egyben ez a rádió szóljon.Legalább egy "lightos" Nesta válogatás is segíthetne,szerintem,Magyarország legrosszabb rádióján,a Neo-n.
Klm segíts!:-)
 #57258  Szerző: SzD

Szerintem zsír lett! :) És ami a legfontosabb, hogy van/lesz műsorarchívum.
 #57101  Szerző: SzD

Azok nekem is bejönnek. :) Meg igazából a többi arculati elem is. Egyszerűek, de mégis jók, és egyediek... mint maga a rádió. :)
Mellesleg nekem a café lett a Number1. Régebben nem voltam kibékülve a zenékkel, de időközben nagyon megszerettem azokat is, és az egész rádió a szívemhez nőtt. Szerintem etalon.
 #57100  Szerző: csokie

Nekem a legjobban a hírek bedje és az időjárás zenéje tetszik a legjobban. Remélem az nem változik.
 #56993  Szerző: SzD

Ja, oké, csak azt hittem, abból, hogy nincs honlap, csak a számláló, arra következtetsz, hogy az arculat is változik majd.
 #56989  Szerző: benjamin

Csak azért mondom hogy szerintem a café úgy jó ahogy van.
 #56982  Szerző: SzD

benjamin írta:Hát nem is tudom a café egy réteg rádió nem kell tönkretenni.
???
Hogy jön ez most ide?
 #56980  Szerző: benjamin

Hát nem is tudom a café egy réteg rádió nem kell tönkretenni.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 36