RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#57073  Szerző: benjamin

Ha azt akarják hogy jöjjjön egy csomó hallgató akkor muszáj lesz jó műsorvezetőket és egy értelmes műsorrendet csinálniuk.A szignál nem elég.
 #57072  Szerző: Cicoo

tomee írta:Kegyetlen egy kritikus vagy Te Cicoo :)
Köszönöm, igyekszem. ;) Egyébként csak maximalista.
Amúgy tényleg nem rossz az alap recept (zeneileg), de a spotok terén nem kéne ennyire direkt nyúlásokat, meg összevisszaságokat produkálni. Tegnap este pedig különösen "mókás" volt, hogy alig lehetett kihallani a spotot a dalból. Ráadásul rögtön a mix első dalának a közepébe tették bele.. Szerintem ők se tudják, hogy minek. Ha meg tényleg beszólogatás a Rise-t idéző szövegrészlet, akkor azt kell hogy mondjam, hogy ez nagyon óvodás húzás volt..
 #57044  Szerző: djlacee

Most egész jók a zenék, nem is elborult house, nem is árenbí, pont jó, ez kéne egész nap.
Tudjátok mit, visszavonok minden rosszat, jó kis rádió ez, és beleillenek a szignálok ;)
 #57043  Szerző: tomee

Cicoo írta:Azon a ponton kapcsoltam ki a rádiót..
Kegyetlen egy kritikus vagy Te Cicoo :)

Amúgy tényleg kicsit hosszúak az intrók, még Zizi is belezavarodott ^^
De legalább most úgy szól, ahogy 2010-ben egy rádiónak szólnia kell. Szvsz.
Nyúlni meg hát... a médiában szokás. Gondolom, a direkt fikkantás volt a cél, ami hiányzott már a Roxytól, csak aztán tartalom is legyen mögötte!
 #57041  Szerző: steve

Gabeedj írta:Roxy lehet próbálkozik kicsit jobb fényben feltüntetni magát ,bár Rizsa fm elég népszerű és dől a pénz,bár akkor lehetne jobb rádió is belőle. :oops:
Honnan veszed te ezt?
Rohadtul nincs pénzük.
Azért nem fizették ki az Egonékat sem, mert nem volt miből.
Amíg tejelnek az N-Joy-nak, addig oké, de a 88.1 is hamarosan lejár.
 #57039  Szerző: Cicoo

steve írta:Az új szignálokban a Rejsz FM-nek is be lett olvasva. :lol:
Roxy DJ óranyitó: "ha a zene már nem elég, hallgasd az új Roxy-t".
Én az esti mix introjában csíptem el. Ami egyébként még nem túl kellemes meglepetésként ért, hogy a mixműsor introja iszonyat hosszú, trance szól alatta, plusz ez a Rise-tól nyúlt szöveg, de az első 3 szám egy disco-ból bootlegelt house (aminek a közepébe benyomtak egy spotot, hátha a kedves hallgató fél perc alatt elfelejtette, hogy mit hallgat; "sebaj", szinte beleolvadt a dalba), aztán egy sima clubhouse, és egy disco. Azon a ponton kapcsoltam ki a rádiót..

Gratulálok, Roxy.. :punch:
 #57035  Szerző: Gabeedj

Roxy lehet próbálkozik kicsit jobb fényben feltüntetni magát ,bár Rizsa fm elég népszerű és dől a pénz,bár akkor lehetne jobb rádió is belőle. :oops:
 #57032  Szerző: steve

Az új szignálokban a Rejsz FM-nek is be lett olvasva. :lol:
Roxy DJ óranyitó: "ha a zene már nem elég, hallgasd az új Roxy-t".
 #57030  Szerző: djlacee

Szerintem annyira nem lett jó, talán az előző is jobb volt. Az viszont fix, hogy a zenéket le kéne cserélni "ilyen jó kis diumdisum zenékre"
 #57027  Szerző: benjamin

roxy írta:Köszönjük! :)
Akartok vátozást a műsorrendnél is?
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 333