RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#57037  Szerző: Gabeedj

Szerintetek fognak is?? Nem hiszem.Ebben az országban az a király,aki ezt a fost nyomatja,amit a Neo és az aki legtöbb kívánságműsort csinálja egy héten ...Itt tartunk..
 #57029  Szerző: szemilan

Hát igen.. szakíthatnának már végre ettől a slágeresditől. Össze kellene rakni rendesen a rádiót. Ezzel a névvel és hangokkal lehetne azért valamit kezdeni.
 #56951  Szerző: Gabeedj

HA jó akkor úgyis megszüntetik,de remélem,hogy nem..Juventus Sláger rádiós világa szűnhetne meg.
 #56950  Szerző: Pasa

Hát pedig rétegműfajhoz képest nagyon jól szerepel a Sztár FM. Csak meg ne szűnjön.
 #56946  Szerző: Gabeedj

Sztár Fm pedig nem lett nagyon hallgatott ,szerintem vegetálnak ők is.Juventusnak meg jól jött volna a tarisznyakirály,mert lett volna egy pont ,ami kicsit megkülönbözteti a Sláger rádiós világtól..
 #56794  Szerző: Szelerailway

Gabeedj írta:Sztár Juventus család nem??Miért jött akkor át 2hétre?
Talán azért,mert abban az időben nagyon úgy nézett ki,hogy a Sztár Fm-et eladják és úgy gondolták B.Tóthot érdemes átmenteni.Ez abban az időben volt,mikor a miskolci frekijüket is átvette más üzemeltető.Aztán egyik napról a másikra meggondolták magukat és maradt a pesti Sztár,pedig még Dr.Boross is elköszönt a hallgatóktól,hogy vége és a következő héten mégis maradtak,azóta tovább működnek,B.Tóth pedig visszakerült a péntek délutáni idősávra a retrótarisznyával.
 #56793  Szerző: Gabeedj

Sztár Juventus család nem??Miért jött akkor át 2hétre?
 #56792  Szerző: Pihe

B Tóth a Sztár Fm-en meg a Gongon van.
 #56791  Szerző: Gabeedj

Kicsit beleborsóztam ,ha tudtok még ilyen linket,akkor nyomjátok csak be ide.Juventus szignálokat is bármi.Azt kell mondanom,az egy érték volt ,amit akkor a Juventus csinált.Nem tudom miért nem lehet ezt folytatni tovább??
B Tóth miért tűnt el nem tudjátok??Hallgatók jöttek igen,elég rendesen,de az ír tulajt nem ez érdekelte sajnos,pedig B tóth jó húzás volt...Juventus,most Láger 2,jobban megy mint a Neonak,de ratyi és fárad... :vomit:
  • 1
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 260