RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#5720  Szerző: Norby

Gyurika írta: ...Kérdem én: ,,Mi lesz ha a Roxy országos rádió lesz?" :roll:
2014-től kiderül :)
 #5719  Szerző: Gyurika

Jaj Istenem röhög már nem is a vakbelem hanem a májam :D Mért nem azt mondod, hogy az R1 a piacvezető rádió :lol:
Az a hallgatotságról meg annyi , hogy az R1-egy országos rádió a Roxy pedig csak Bp-és környéke és a hallgatottsága a Roxynak( a felmérés szerint amit te mutattál) nem sokkal marad le az R1-étől és még csak nem is országos rádió.
Kérdem én: ,,Mi lesz ha a Roxy országos rádió lesz?" :roll:
 #5717  Szerző: tomee87

norbyka írta: Agyon reklámozzák, hogy milyen hallgatott és még is mindig sz*rrá veri a Roxy :lol:
http://www.helyiradiok.hu/download/hall ... tember.ppt
Eszerint a friss felmérés szerint a Roxy hallgatottsága 12% még a Rádió1-é 18%.
 #5713  Szerző: Norby

Sz. írta:
Gyurika írta:... Nekem ez a véleményem:D
A hallgatók legalább 80%-ának azonban nem.

Új műsor minden szombat éjféltől: Rádió1 Night, most szombaton többek között Funkermannel 8-)
Nem tudom miről beszélsz :lol:
Agyon reklámozzák, hogy milyen hallgatott és még is mindig sz*rrá veri a Roxy :lol:
 #5712  Szerző: Gyurika

Igen aki NAGYIN szereti. De a hallgatók többsége csak kedvelik és nem a R1-t hanem a műfajt:D
De nem kelnek fel éjfélkor, hogy hallgassák:D
Az b*szna be ha éjfélkor bekapcsolnák az R1-t és Cooky vezetne ép műsort :lol: Akkor aztán tönkre menne a rádió az fix :D
 #5710  Szerző: Norby

Gyurika írta:Ő igen. Figyelj tudom, hogy vannak aludni nem tudó hallgatók de a többiek kb.: 80%-a tud aludni :P
És az a 80% szerinted felkel éjfélkor azért, hogy Rádió1-t hallgasson nem hinném.
Aki szereti a műfajt hidd el, hogy felkell :)
 #5709  Szerző: Gyurika

Ő igen. Figyelj tudom, hogy vannak aludni nem tudó hallgatók de a többiek kb.: 80%-a tud aludni :P
És az a 80% szerinted felkel éjfélkor azért, hogy Rádió1-t hallgasson nem hinném.
 #5708  Szerző: Norby

Ez érdekes nagyon, mert a Roxy is igencsak reklámozza ezt a dolgot.
Kép
 #5704  Szerző: Sz.

Gyurika írta:... Nekem ez a véleményem:D
A hallgatók legalább 80%-ának azonban nem.

Új műsor minden szombat éjféltől: Rádió1 Night, most szombaton többek között Funkermannel 8-)
 #5688  Szerző: Gyurika

Hát igen. Cooky lehet, hogy tényleg jó zenéket nyom( a Rádió1-n kívül) de a rádióban is kéne nyomnia pár house-t vagy egy kis technót :)
A rádiónak változtatni kéne az egész zenei stílusán. Nekem ez a véleményem:D
  • 1
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • 482