kamu.
http://www.urbanlegends.hu/2010/07/szab ... 952-nenyi/
Mauro írta:Az biztos h késő!Snake írta:Nem kellett volna megadni FITYESZ-nek a 2/3-od. Nem most kell siránkozni.Mauro írta:Ezeknek semmi se elég.Én meg neked nem adnék anyád helyében, mellesleg a FIDESZes médiahatóság a mai napig nem írta alá a 92,9et, ez nem demokrácia, most még háborogni fogtok erre a beírásomra, de majd meglátjuk 1 év múlva. Fénykép csomag én szóltam!![]()
Biztos nem adnék egy fillért se ezeknek.
Mert már késő.
Snake írta:Hülyeségeket sziszegsz, kígyókám!Mauro írta:Ezeknek semmi se elég.Én meg neked nem adnék anyád helyében, mellesleg a FIDESZes médiahatóság a mai napig nem írta alá a 92,9et, ez nem demokrácia, most még háborogni fogtok erre a beírásomra, de majd meglátjuk 1 év múlva. Fénykép csomag én szóltam!![]()
Biztos nem adnék egy fillért se ezeknek.
Pasa írta:"Húsz évvel a rendszerváltás után kiszolgáltatottabb a médiarendszer, mint azt józan ésszel korábban bárki képzelte volna."Igazad van, csak az a baj hogy ez 20 év után nem előrelépés, hanem visszafejlődés a 20 évvel ezelőtti szintre. Az emberek többsége változást akart, csak nem így.
Igen? És amikor minden vezető média (rádió, tévé, újság, hírszolgálat) baloldali ellenőrzés alatt állt, az helyes volt? Nem beszélve a médiahatóságról.