És az újra lesz pályáztatva?
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
LuciFerko írta:éjjel nem műkdötött a siófoki torony, a szolnoki jött erősen fédelve, a háttérbe müezzinnelAzt a mindenit!
djlacee írta:Na látod, erről beszéltem!Sokol404 írta:(Meg azt se feledjük, ha külföldön vagy, és éjszaka magyar szót akarsz hallani, csak rá kell keresni erre a frekire.)http://www.youtube.com/watch?v=b2Ks1F2b5_c
Pasa írta:Plusz: honnan veszik, hogy majd a kisnyugdíjasok érteni fognak hozzá? Ha a kezembe adnának egy ilyet, én is sokáig ismerkednék vele.drkotasz írta:Ezért kéne digitális rádiózásSzerinted az ingyen lenne? Ugyanúgy nem tudná megfizetni egyik-másik társaság az országos sugárzást. És ki cserélné be OLCSÓN az általad lesajnált technika vételére alkalmas készülékeket DAB-osra mondjuk a kisnyugdíjasoknak? És miből gondolod, hogy jobb lefedettséget adna az FM-nél (AM-ről nem is beszélve)?
Majd úgyis digitális lesz minden, de az sok idő még, pláne, hogy a nálunk fejlettebb világban éppenhogy mostanság kapcsolják le a néhány éve elindított DAB-hálózatokat (pl. Finnország). Szóval az a 80 éves technológia még egy darabig megfelelő lesz...
drkotasz írta:Ezért kéne digitális rádiózás, amit amúgy meg mindenki ott fikáz, ahol ér, meg hogy maradjon még a 80 éves FM technológia, mer az milyen jó, meg adjunk mindent hatvan kilowattal, meg hasonló bődületes baromságokŐk 2 éve nyáron már próbálkoztak DRM-mel a 810 kHz-en, meg azt hiszem, tavaly óta DAB-on is fent vannak, tehát a szándék "a konzervatívok" részéről is megvan. Én sem vok a haladás ellen.
Sokol404 írta:(Meg azt se feledjük, ha külföldön vagy, és éjszaka magyar szót akarsz hallani, csak rá kell keresni erre a frekire.)http://www.youtube.com/watch?v=b2Ks1F2b5_c
LuciFerko írta:És határon túl is hányan! AM 1341 kHz erre pont jó.Pasa írta:Szerintem nem fog megszűnni. A Klub megtarthatja a 95,3-at, a pályázaton másodikként "befutó" MKR pedig a 92,9-et. Sőt, az is lehet, hogy a KH frekiket is - átmenetileg - használhatják majd (persze ez mindenképpen jogellenes lenne, de itt nálunk bármi lehetséges). Végső soron vidéken fog eltűnni csak szerintem.pont, ahol a legtöbben hallgatják. Csak itt Enyigen 8 idős ember kért meg, hogy hangoljam be a rádiójukon! Sok egyedülálló idős néninek és bácsinak szinte társ lett ez az adó.