RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#57309  Szerző: Pasa

Gyurii91 írta:Ugyanaz szól... :mellow:
Szerintem meg nem...
 #57307  Szerző: Gyurii91

Pasa írta:Talán nem is az a legnagyobb baj, hogy a Slágernek vége, hanem az, ami most a helyén szól. :x
Ugyanaz szól... :mellow:
 #57304  Szerző: Pasa

Talán nem is az a legnagyobb baj, hogy a Slágernek vége, hanem az, ami most a helyén szól. :x
 #57303  Szerző: benjamin

Szóval vége. :( Nehéz elhinni.
 #57271  Szerző: Mauro

Biztos azért nem dudáltak mert a kresz szerint csak vész helyzetbe szabad használni dudát. Legalábbis úgy tudom.
 #57265  Szerző: csokie

Vertem az asztalt otthon...kőkeményen. :D :D
 #57251  Szerző: Zoey

zotya92 írta:Mindenki aki csak teheti keltsen zajt 2010 október 28-án 11 órakor a döntés első évfordulóján!!! Dudával, hajókürttel,vuvuzelával, anyósnyelvvel, mindennel ami szól! Kocsival vagy anélkül. Mindenki ott ahol éri a 11 óra keltsen zajt ennek a méltatlan döntésnek az első évfordulóján Mindenki adja tovább a felhívást akinek csak lehet,hogy országos legyen a dudaszó! Adjunk egy percet az életünkből elnémított rádióinknak!(Sláger,Danubius)
Na, volt nagy zaj valahol? :o
 #57250  Szerző: jimmer

Ma, 9:10-kor végleg lekapcsolták. Ahogy az informatikusok írták, a cuccok egy része meg vissza az USA-ba, a többi pedig Bulgáriába. Elvileg valaki rögzítette, ha megkapom és más nem előz meg, felrakom az utolsó 1 percet. Azért jól esett olvasni a kommenteket, hogy még így is mennyi hallgatója volt, akiknél családtagnak számított egy rádió. A mostaniak ilyen "posztra" nem igen fognak kerülni, talán az MR2 ha nem barmolják szét azt is.

http://radiosmile.hu/index.php?hirek=3034
 #57191  Szerző: jimmer

Nemrég beszéltem Heal Edinával, épp Londonban sikerült telefonon utolérni. Nem lesz olcsó hívás, de talán megérte. Ő maga sem tudott az Emmis döntéséről, és halk sóhajtás után csak ennyit mondott: hát, tényleg feladták.. Ezt még nekem is rosszul esett hallani, pedig semmi közöm nincs hozzá, de az a 12 év munka ami ebben benne volt.. Nagyon nem irigylem őket továbbra sem, és való igaz, hogy a Neo a büdöséletbe nem fog annyi pénzt hozni az államkasszába mint a Sláger egykor. Most ugyanerre a sorsra jut majd az MR2 is csak az majd a továbbiakban a mi pénzünkből fog elvegetálni azzal a maradék hallgatóval amit megtart ha úgy lesz ahogy sokan jósoljuk.
 #57179  Szerző: Gyurii91

Nem szűnt meg, csak új székhelyen, új névvel folytatja pályafutását. :roll:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 149