RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#57737  Szerző: Sokol404

Gyurii91 írta:105.4 nagyon durva, kiérsz Szarvasról már SSSS, mert 105.3 PRO FM elcsapja. :hehe:
Akkor ott is van IQ. Mégis miért rakták mellé? :S

A 89,5 nem is olyan rég még Kisszállásig is elszólt, most pedig már Kiskunhalason is elnyomja a 89,4 csávolyi Petőfi, és a 89,6 Szabadkai Rádió. Érdekes, pedig máskor még übergagyi vevővel is jött az említett két településen. És persze rendszeresen, nappal!!

(Kiskunhalas pontosan 29 km-re van a déli határtól, Kisszállás pedig ahol vételeztem, olyan 10 km-re. Csak hogy érzékeltessem, mégis mennyire messze vagyok a Széchenyi-hegytől.)
 #57710  Szerző: ravasz

Csak értékesíti. Ez miért lenne illegális?

Egyébként meg is vehetné és üzemeltethetné is, csak hálózatba nem szabad kapcsolni.
 #57706  Szerző: LuciFerko

olvaso1 írta:
Gyurii91 írta:
ravasz írta:http://juventusvip.hu/

Szarvas 105.4 :)

Végül is mindegy.
Na már 105.4-et is felvásárolta a Juventus? (Nincs pénz.)

105.4 nagyon durva, kiérsz Szarvasról már SSSS, mert 105.3 PRO FM elcsapja. :hehe:
Partner Rádió: Szarvas Rádió.
és kisközösségi... mennyire "legális" ez?
 #57705  Szerző: szemilan

Gyurii91 írta:

Végül is mindegy.

105.4 nagyon durva, kiérsz Szarvasról már SSSS, mert 105.3 PRO FM elcsapja. :hehe:
Partner Rádió: Szarvas Rádió.
 #57678  Szerző: Gyurii91

Végül is mindegy.

#57644  Szerző: Szd96

Flo Rida feat. David Guetta - Club Can't Handle Me :shock: :shock: :shock: :o :o
 #57338  Szerző: Gabeedj

Luciferko igazad van.Sokszor beszéljük mi is haverokkal,csajokkal,hogy jobb volt minden pár évvel ezelőtt .20év körül lehettem én is,amikor Juventus futott és az időtájt minden ment.Zenetévék,bulihelyek(még vidéken is)Beülések,közösségek,beszélgetések .Emlékszem kollégiumból este ki kérezkedtünk ,hogy érmés telefonfülkéből tudjunk hazatelefonálni és mindig akadt egy szitu ,amit emlékként felelevenít néha az ember .Most minden internet és msn és ez eléggé elválasztotta és megosztotta az embereket és nem látszik belőle a kiút ...elkalandoztam témában ,bocsi.Juventusról még annyit,hogy közösségformáló ereje volt ,olyan rádió ,ami mint egy barát hozzánk szólt és értünk.Ez hiányzik a mai marketiges rádiózásból.Pénz megöli a lelket ... :gülü:
 #57248  Szerző: ravasz

LuciFerko írta:Hát én így 22-25 évesen élnék akkoriban:) Mekkora nagy menő lennék a hifi cuccal meg az eredeti dr alban kazival :) Meg akkoriban nagyobb közösségi érzés volt a fiatalokban. Ma minden a fészbúk és az msn körül forog. Énis fentvagyok ezeken. Miért? Mert itt érem el a barátokat, haverokat, csajokat. Pedig mennyivel jobb lenne a valós térben összejönni esténkét egy jót dumálni, hülyülni :)
Na meg akkor mekkora sláger volt a 386-os gép.. Prince of Persia... Norton commander... CGA monitor :)
10 év múlva még szarabb lesz, örüjjé' annak ami most van. :)

Viszont ez a Juventus Rádió topic. :)
 #57246  Szerző: Gyurii91

Pasa írta:
LuciFerko írta:Hát én így 22-25 évesen élnék akkoriban
Én meg akörül voltam akkoriban. :shock: És bizony jó volt. A Juventus meg 1993-as FM-en indulásakor is nagyon jó volt. Külön kedveztek a magnósoknak, mert volt szombatonként egy Bulizenék c. műsor, ahol a legújabbakat adták le elejétől végéig. Pár kazetta megtelt akkor. :yes:
:yeah:
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 260