RADIOSITE Fórum

• New Wave Media Group (Life Network, Ozone Network)

#55264  Szerző: Zeegee22

mlaszlo írta:Változik a Life Network és az Ozone Network tematikája

Kissé változik az egy éve indult Life Network és az Ozone Network tematikája.

Az életmód témakkal foglalkozó Life Network a női szórakoztatás irányában mozdul el, azaz a Viasat 3 és FEM 3 adókkal száll egyre inkább versenybe.

Az Ozone Network-ön a környezettel kapcsolatos műsorok mellett a férfiaknak szánt szórakoztató programok jelentik majd az újdonságot, azaz pl. részben a Viasat 6-tal kel majd versenyre.

Az október végéig kiadott műsorban egyelőre nincs még nyoma az eddigiektől eltérő műsoroknak.
Na Bakker! :punch:

Még jó hogy eljutottam odáig hogy a kábelszolgáltatóm felrakja a 2 csatornát, az ON-t vártam...végre egy értelmes nézhető csatorna...erre bammeg. Remélem azért nem barmolák nagyon el...
 #55247  Szerző: mlaszlo

Változik a Life Network és az Ozone Network tematikája

Kissé változik az egy éve indult Life Network és az Ozone Network tematikája.

Az életmód témakkal foglalkozó Life Network a női szórakoztatás irányában mozdul el, azaz a Viasat 3 és FEM 3 adókkal száll egyre inkább versenybe.

Az Ozone Network-ön a környezettel kapcsolatos műsorok mellett a férfiaknak szánt szórakoztató programok jelentik majd az újdonságot, azaz pl. részben a Viasat 6-tal kel majd versenyre.

Az október végéig kiadott műsorban egyelőre nincs még nyoma az eddigiektől eltérő műsoroknak.
 #40481  Szerző: Zoshi

Jól tudom, h ez az első (2 ) teljesen magyar csatorna amin angol hangsáv jelent meg?

Nem tudok más ilyenről.
 #40477  Szerző: mlaszlo

Chester írta:T-Home on is. :) Mondjuk ha ott nem lenne, az érdekes lenne.. :D
Sose lehet tudni :)
UPC kábelen is megkapták az eredeti hangvivőt.
 #40385  Szerző: mlaszlo

UPC kábelen kapott 16:9-es kapcsolójelet a Life Network és az Ozone Network is. Az inzertek és a műsorok egy része már 16:9-es képaránnyal megy.
 #39553  Szerző: Snake

Jó az Ozone Network, végre értelmes csatorna.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7