RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#58385  Szerző: totya

Köszönjük Pihe, hogy feltöltötted.
 #57496  Szerző: Sokol404

Pasa:

Hát igen, ebben a mai torrentezős világban a szerzői jog egyeseknek már semmit sem jelent. :gülü:

nyikolaj: az érdekes lenne, legalább nem csak zenét hallanánk a Danubiusos múltból! :yeah:
 #57360  Szerző: nyikolaj

Anno amikor volt éjszaka-éjjel az ismerkedős show Jáksóval,én azt minden hétvégén felvettem kazira ^^
Gondolom tudjátk miért? :lol:
Istenem...kezdek meghatódni,,,mint ha csak tegnap lett volna....
Remélem megvannak még valahol. :(
12 éve nem láttam mondjuk a kazikat.
De ha meglesz,akkor mi hamarabb megosztom itt is ;)
 #57354  Szerző: Pasa

Sokol404 írta:akinek van hasonló archív anyaga, kérem, ossza meg velünk!
Én pár éve itt a fórumon megosztottam az archívumom pótolhatatlan értékeit, de miután ezt letöltötték néhányan és a saját honlapjukon mint saját gyűjteményt mutogatják azóta is, többet ilyet nem teszek! :x :x :x
 #57332  Szerző: Sokol404

djlacee írta:Szerintem meg felejtsük el már végleg a Danubius és a Sláger Rádiót. Kész, vége, a munkatársak máshol elhelyezkedtek, miért kell ezzel ennyit foglalkozni???
Így igaz. Visszaszivárgotak ugyanazokba az adókba, amik pont ugyanazokon a frekiken sugároznak, mint az elődeik, így ugyanott is halljuk őket. Pl. Boros-BoCSkor, Jáksó, stb.

Nincs ezen mit szépíteni, ugyanott vannak, csak más a rádióállomás neve. :roll:
 #57327  Szerző: Sokol404

Jani írta:
Mauro írta:A Legfelsőbb Bírósághoz fordul az ORTT

http://www.hirado.hu/Hirek/2010/07/14/1 ... _ORTT.aspx
Röviden:Magyarország és a Demokrácia az 2 különböző fogalom.A mostani kettő úgy is tovább fog müködni.
Fő, hogy előbbi még létezik! :mellow:

Nos, nem akarom itt telemaszatolni a megszűnt rádiós Danubius-fórumot, de épp most digizem be egy 1999. március 17-i Danubius-os kazettámat (a 6. db), és már ekkor is eléggé "fura" kezdett lenni az egész adó szerintem, mert George Michael, Michael Jackson(+), Gipsy Kings, meg Cserháti Zsuzsa 1-1 db mindig ugyanaz a száma ment orrba-szájba, de szerencsére utóbbi kettőt nem vettem fel, előbbieket, nos azokat igen, de ki hitte volna, hogy később még további 10 éven keresztül ezeket fogják nyomatni unalomig?! ^^
Poén, hogy (nem is véletlen) éppen került bele akkori Sláger Rádiós szám is, mint valami kakukktojás... az a helyzet, h. vettem fel onnan is, mert ugyebár kezdett ellaposodni a mi kedvenc Danubiusunk. :blush:

Végül is, kb. a 2000-es év utolsó felére már tisztára levedlett önmagáról. :cry:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 109